Μην περιμένετε 3D remake του Metal Gear

Posted on in Game Remakes by Gearloose

Πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί η προσπάθεια να δημιουργηθεί από μια ομάδα φανατικών, ένα 3D remake του κλασικού 8bit παιχνιδιού Metal Gear. Μάλιστα στο project είχαν συμμετάσχει πολλά γνωστά ονόματα, όπως ο David Hayter (δίνει την φωνή του στον Snake), καθώς επίσης και διάφοροι developers οι οποίοι συμμετείχαν στα παιχνίδια InFamous και Gears of War. Το καλύτερο ήταν ότι η ίδια η Konami είχε δώσει τις ευχές της στο project.

Μερικούς μήνες αργότερα φαίνεται ότι η Konami το ξανά σκέφτηκε και ακύρωσε τελικά το όλο project. Τα άτομα πίσω από το remake ανέβασαν ένα video (με την φωνή του David Hayter) στο οποίο μας δίνουν μια ιδέα για το πως θα ήταν το παιχνίδι. Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε τον κλασικό αυτόν τίτλο σε 3D remake, αλλά η Konami δεν αφήνει χώρο για τις νοσταλγίες.

You might also like

Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Το Ghosts 'n Goblins Resurrection είναι ένα reboot του... μισητού παιχνιδιού της Capcom, Ghosts ‘n Goblins.

  • by Gearloose

Είναι ένα HD Remake για το Shenmue στα σκαριά;

Ένας Κορεάτης ονόματι NoconKid, πρόσφατα ανέβασε στο Youtube τα παρακάτω video, τα οποία δείχνουν την πρόοδο του στην δημιουργία ενός HD remake για τον κλασικό τίτλο Shenmue.

  • by Gearloose

Fan Remake του Metroid 2 κυκλοφόρησε για να... εξαφανιστεί άμεσα λόγω νομικών θεμάτων

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του Metroid (NES), τι καλύτερο δώρο για εμάς από την κυκλοφορία ενός αναμενόμενου φαν remake του φαν remake του θρυλικού Metroid 2 για το GameBoy;

  • by Gearloose

Το Legacy of Kain: Soul Reaver παίρνει ένα AI-enhanced HD Remaster Mod

Το Legacy of Kain: Soul Reaver είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια του PSOne.

  • by Gearloose

Ghosts‘n Demons – Ghosts’n Goblins Remastered

Στο «Ghosts'n Goblins» παίρνουμε το ρόλο ενός ηρωικού ιππότη, όπου πρέπει να σώσει την όμορφη πριγκίπισσα από τα χέρια ενός δαίμονα.

  • by Gearloose

Δείτε το Tomb Raider II σε Unreal Engine 4 (και playable demo)

Το Tomb Raider II κυκλοφόρησε για PC και PSone το 1997.

  • by Gearloose

Super Mario 64: Last Impact (Fan Remake)

Τι και αν πέρασαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Super Mario 64; Οι φαν του συνεχίζουν τόσο να το παίζουν, όσο και να το επεκτείνουν με διάφορα hacks.

  • by Gearloose