Απειλές δέχονται οι developers του Cyberpunk 2077

Posted on in Tech News by Gearloose

Οι συνεχόμενες καθυστερήσεις της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 φαίνεται πως έφτασαν κάποιους στο αμήν, με αποτέλεσμα να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στους developers του παιχνιδιού Cyberpunk 2077.

Οι απειλές ξεκίνησαν έπειτα από την ανακοίνωση της CD Project RED ότι το παιχνίδι θα καθυστερήσει για ακόμα μία φορά, με νέα ημερομηνία κυκλοφορίας πλέον στις 10 Δεκεμβρίου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την έκρηξη ορισμένων φανατικών που περιμένουν να παίξουν το παιχνίδι αρκετό καιρό, φτάνοντας θα λέγαμε στα άκρα, αφού έφτασαν στο σημείο να στείλουν και απειλές κατά της ζωής των developers.

Φυσικά οι developers απάντησαν στους φανατικούς αυτούς μέσο του Twitter, όπως για παράδειγμα ο Andrzej Zawadzki, ο οποίος έγραψε:

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σχετικά με την καθυστέρηση του Cyberpunk 2077. Καταλαβαίνω ότι είστε θυμωμένοι, απογοητευμένοι και θέλετε να ακουστεί η γνώμη σας. Όμως, το να στέλνετε απειλητικά μηνύματα στους προγραμματιστές είναι εντελώς απαράδεκτο και απλά λάθος. Είμαστε άνθρωποι, σαν εσάς.

Ας ελπίσουμε η νέα αυτήν καθυστέρηση να είναι και η τελευταία και να κυκλοφορήσει το παιχνίδι κανονικά στις 10 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο, με την πρώτη καθυστέρηση να το πηγαίνει το Σεπτέμβριο, ενώ αργότερα ορίστηκε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας το Νοέμβριο.

You might also like

Το "Cyberpunk 2077" δεν υποστηρίζει AMD SMT (Λύση)

Οι gamers αλλά και οι reviewers παρατήρησαν ότι το Cyberpunk 2077 έχει προβλήματα πλήρης υποστήριξης των επεξεργαστών AMD Ryzen, ιδίως της τεχνολογίας SMT (Simultaneous multithreading).

  • by Gearloose

Νέο 10λεπτο τρέιλερ για το Evil West που δείχνει gameplay από το παιχνίδι

Η Focus Home Interactive κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Evil West, δείχνοντας 10 λεπτά από ολοκαίνουργια πλάνα του παιχνιδιού.

  • by Gearloose

YouTuber δείχνει το "Cyberpunk 2077" (έκδοση Google Stadia) να τρέχει σε Switch

Cyberpunk 2077 inception με την υποστήριξη του Android.

  • by Gearloose

Το Assassin’s Creed Valhalla τρέχει καλύτερα στο PlayStation 5 από ότι στο Xbox Series X

To Assassin's Creed Valhalla είναι ένα από τα πρώτα next-gen παιχνίδια, το οποίο ωστόσο τρέχει καλύτερα στην κονσόλα της Sony, από'τι το δυνατότερο Xbox Series X.

  • by Gearloose

Στο Cyberpunk 2077 οι ταυτόχρονοι παίκτες έφτασαν το 1 εκατομμύριο

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της CD Projekt, το Cyberpunk 2077, κυκλοφόρησε σήμερα και έγινε ο μεγαλύτερος τίτλος εκκίνησης στο Steam.

  • by Gearloose

Ένας κλασικός τίτλος του PS1 έρχεται αναβαθμισμένος

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά...

  • by Gearloose

Το νέο teaser του Kojima "έσπασε" μέσα σε λίγες ώρες

Ένα teaser από την Kojima Productions έχει σπάσει από τους θαυμαστές μετά από λίγες μόνο ώρες.

  • by Gearloose