Άτυχος τύπος πουλάει το PlayStation 5 του όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής

Posted on in PlayStation by Gearloose

Ένας άντρας από την Ταϊβάν ήταν αρκετά τυχερός να πάρει στην ώρα του το Playstation 5, αλλά η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα, επειδή η σύζυγός του πούλησε την κονσόλα όταν ανακάλυψε ότι δεν ήταν καθαριστής αέρα όπως της είπε.

Ο αγοραστής, Jin Wu, μοιράστηκε την εμπειρία του στο Facebook. Ο Wu είπε ότι κανόνισε να συναντηθεί με τον πωλητή αυτοπροσώπως και μάλιστα τον κάλεσε να επαληθεύσει την αγορά, αλλά άκουσε από το τηλέφωνο μια γυναικεία φωνή, ενώ δήλωσε ότι η τιμή του ήταν αρκετά φτηνή.

Όταν ο Wu συναντήθηκε με τον πωλητή για να παραλάβει το νέο του PS5, τον υποδέχτηκε ένας θλιμμένος σύζυγος αντί της γυναίκας του.

Μετά από μια σύντομη κουβέντα για το πού αγοράστηκε η συσκευή, ο σύζυγος παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε τη σύζυγό του να πιστεύει ότι η κονσόλα παιχνιδιών ήταν καθαριστής αέρα.

«Είναι η γυναίκα μου που θέλει να το πουλήσει», έλεγε η δημοσίευση στο Facebook. «Έμεινα σιωπηλός αφού είδα το βλέμμα στα μάτια του. Θα μπορούσα να νιώσω τον πόνο του".

«Φαίνεται ότι οι γυναίκες μπορούν ακόμα να δουν τη διαφορά μεταξύ μιας κονσόλας PS5 και ενός καθαριστή αέρα», κατέληξε η δημοσίευση.

You might also like

Τι κυκλοφορίες περιμένουμε στο PS5 και PS4 για τον Μάιο

Όπως φαίνεται, ο Μάιος κρύβει αρκετές εκπλήξεις για του χρήστες των PS4 και PS5.

  • by Gearloose

Η Sony αποκάλυψε το desing των game box του PS5

Η Sony αποκάλυψε τον σχεδιασμό των game box των (φυσικών) παιχνιδιών του PS5, με ένα post στο επίσημο blog της εταιρίας.

  • by Gearloose

Δείτε ουρές στην Αγγλία εν μέσω lockdown για το PlayStation 5

Απίστευτες εικόνες, μάλιστα εν μέσω lockdown, στην Αγγλία που από σήμερα έγινε διαθέσιμο το PlayStation 5.

  • by Gearloose

Το PS5 δεν θα υποστηρίζει ανάλυση 1440p, τουλάχιστον για τη ώρα

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το PlayStation 5 δεν υποστηρίζει native ανάλυση 1440p, κάτι που δεν θα πρέπει ωστόσο να μας δυσαρεστήσει, εφόσον μιλάμε για ανάλυση που βρίσκεται κυρίως στα PC monitors.

  • by Gearloose

Το Tekken 7 τρέχει στα 900p στο PS4

Το Tekken 7 μπορεί να μην έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά σύμφωνα με το Digital Foundry που δοκίμασε το παιχνίδι τόσο στην VR έκδοση του, όσο και την "κλασική" αναφέρει ότι το παιχνίδι τρέχει σε ανάλυση 900p.

  • by Gearloose

Ανακοινώθηκε αύξηση της τιμής του PlayStation 5

Η Sony κατηγορεί τον πληθωρισμό, καθώς ανεβάζει το κόστος του PS5 κατά 50 ευρώ στην Ευρώπη.

  • by Gearloose

PlayStation 4: Τέρμα τα loadings για την Sony

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό προσθέτει η Sony στο PlayStation 4, αν και κάπως αργά κατά την γνώμη μου.

  • by Gearloose