Το "Cyberpunk 2077" δεν θα απαιτεί high-end υπολογιστή

Posted on in Tech News by Gearloose

Στο τελευταίο επεισόδιο Night City Wire, η CD Projekt Red αποκάλυψε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του νέου RPG παιχνιδιού της "Cyberpunk 2077".

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της CD Projekt Red, το παιχνίδι δεν απαιτεί έναν πανίσχυρο υπολογιστή για να μπορεί ο χρήστης να το απολαύσει, οπότε ίσως με μία καλή κάρτα γραφικών να μπορείτε να το παίξετε χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε αναβάθμιση.

Το παιχνίδι χρειάζεται τουλάχιστον επεξεργαστή Intel Core i5 3570K ή έναν AMD FX-8310 ενώ για τα γραφικά απαιτεί τουλάχιστον μία NVDIA GTX 780 3GB ή AMD Radeon RX 470. Οι προτεινόμενες απαιτήσεις είναι και αυτές ικανοποιητικές. Για επεξεργαστή χρειάζεται τουλάχιστον έναν Core i7-4790 ή έναν Ryzen 3 3200G και στα γραφικά μία GTX 1060 6GB ή Radeon R9 Fury.

Όσον αφορά τη μνήμη RAM, τα 8GB είναι η ελάχιστη απαίτηση του παιχνιδιού ενώ τα 12GB η προτεινόμενη. Και για την εγκατάσταση του παιχνιδιού, θα χρειαστούν 70GB. Επίσης, αν και το Cyberpunk 2077 θα μπορεί να λειτουργήσει και στις 64-bit εκδόσεις των Windows 7, η CD Projekt Red προτείνει Windows 10 μαζί με DirectX 12.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι απαιτήσεις είναι ικανοποιητικές, ειδικά σήμερα που τα περισσότερα μοντέρνα παιχνίδια απαιτούν όλο και δυνατότερα συστήματα. Το ποιες θα είναι οι γραφικές ρυθμίσεις που θα χρειάζονται ώστε το gaming να είναι ομαλό, θα το μάθουμε στις 19 Νοεμβρίου όπου και θα γίνει η κυκλοφορία. Το Cyberpunk 2077 θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One αν και λίγο πριν το τέλος του 2020, θα διατεθεί και στο Stadia της Google.

Το παιχνίδι μέσω του backwards compatibility θα είναι συμβατό και με τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X/S, με τις αναβαθμισμένες εκδόσεις που θα έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για αυτές τις κονσόλες, να έρχονται το νέο χρόνο. Σημαντικό επίσης, ότι οι χρήστες που θα αγοράσουν το παιχνίδι για PS4 ή Xbox One, θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν σε PS5, Xbox Series X/S, δεδομένου ότι έχουν αγοράσει τη νέα κονσόλα.

You might also like

Το νέο DLC του Resident Evil Village θα «ολοκληρώσει» την οικογενειακή ιστορία του Winters

Η Capcom αποκάλυψε ότι το επερχόμενο DLC Shadows of Rose του Resident Evil Village θα αποτελέσει την τελική πράξη στην οικογενειακή ιστορία του Winters.

  • by Gearloose

Αυτές είναι οι απαιτήσεις για το Final Fantasy 7 Remake Intergrade

Το Final Fantasy 7 Remake Intergrade, έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου στο PC μέσω του Epic Games Store.

  • by Gearloose

Το "Cyberpunk 2077" δεν υποστηρίζει AMD SMT (Λύση)

Οι gamers αλλά και οι reviewers παρατήρησαν ότι το Cyberpunk 2077 έχει προβλήματα πλήρης υποστήριξης των επεξεργαστών AMD Ryzen, ιδίως της τεχνολογίας SMT (Simultaneous multithreading).

  • by Gearloose

Το "Call of Duty: Black Ops Cold War" απαιτεί 250GB για να εγκατασταθεί

Οι Activision και Treyarch προχώρησαν χθες στη δημοσιοποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών που θα απαιτεί το Black Ops Cold War για να τρέχει σε Ultra RTX.

  • by Gearloose

Διαρροή αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του "Resident Evil Village"

Με το που είδα teaser του "Resident Evil Village", ομολογώ ότι το ερωτεύτηκα και περιμένω πως και πως την κυκλοφορία του. Ευτυχώς, χάρη σε ένα "leak", γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει.

  • by Gearloose

Το Evil Dead: The Game πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα σε μόλις 5 ημέρες

Εάν βλέπετε ταινίες ή/και τηλεοπτικές σειρές τρόμου, σίγουρα θα γνωρίζετε το Evil Dead

  • by Gearloose

Ένας κλασικός τίτλος του PS1 έρχεται αναβαθμισμένος

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά...

  • by Gearloose