Δείτε το "Alisa", ένα παιχνίδι τρόμου βγαλμένο από τα '90s

Posted on in Tech News by Gearloose

Το "Alisa" είναι ένα action adventure παιχνίδι τρόμου, το οποίο μας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή των τρισδιάστατων παιχνιδιών της δεκαετίας του '90.

Αν σας άρεσε το παλιό καλό Resident Evil, τότε θα πρέπει να παίξετε οπωσδήποτε το Alisa, ένα παιχνίδι εφάμιλλο των παλιών καλών παιχνιδιών τρόμου, όπως για παράδειγμα το Silent Hill και Resident Evil.

Το παιχνίδι μας βάζει σε ένα σύμπαν φαντασίας εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1920. Παίζετε ως Elite Royal Agent ονόματι Alisa. Ενώ κυνηγά έναν καταζητούμενο εγκληματία, καταλήγει σε ένα παλιό βικτοριανό αρχοντικό. Προσπαθεί να βρει μια διέξοδο ενώ στοιχειώνεται από ανθρωποειδή σαν κούκλες. Τώρα η προσπάθεια σας είναι να επιβιώσετε στο Dollhouse.

Το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε ένα demo του δωρεάν από το Steam. Gameplay μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

You might also like

Οι Devs έδειξαν 8 λεπτά gameplay από το Scorn

Η εταιρεία ανάπτυξης Scorn Ebb Software αποκάλυψε οκτώ ολόκληρα λεπτά παιχνιδιού από το Scorn λίγο πριν από την κυκλοφορία του τίτλου Xbox Game Pass τον επόμενο μήνα.

  • by Gearloose

Το "Cyberpunk 2077" δεν υποστηρίζει AMD SMT (Λύση)

Οι gamers αλλά και οι reviewers παρατήρησαν ότι το Cyberpunk 2077 έχει προβλήματα πλήρης υποστήριξης των επεξεργαστών AMD Ryzen, ιδίως της τεχνολογίας SMT (Simultaneous multithreading).

  • by Gearloose

Το Persona 5 Strikers έρχεται για PS4, Switch και PC στις 23 Φεβρουαρίου 2021

Η Atlus θα κυκλοφορήσει το Persona 5 Strikers για PlayStation 4, Switch και PC μέσω Steam στις 23 Φεβρουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε η εταιρία στο YouTube.

  • by Gearloose

Cyberpunk 2077

Το Cyberpunk 2077 είναι επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι ρόλων που αναπτύσσεται από τη CD Projekt RED για τα PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Microsoft Windows, ενώ θα κυκλοφορήσει και για XBOX SERIES X & S και PS5.

  • by Gearloose

Χάκερ κλέβουν λογαριασμούς Steam σε νέες επιθέσεις Browser-in-the-Browser

Οι χάκερ εξαπολύουν νέες επιθέσεις για να κλέψουν τα διαπιστευτήρια του Steam χρησιμοποιώντας μια τεχνική phishing Browser-in-the-Browser, μια μέθοδος που έχει αρχίσει να αυξάνεται σε δημοτικότητα.

  • by Gearloose

YouTuber δείχνει το "Cyberpunk 2077" (έκδοση Google Stadia) να τρέχει σε Switch

Cyberpunk 2077 inception με την υποστήριξη του Android.

  • by Gearloose

Η ΕΕ θέλει τα smartphones να επισκευάζονται για τουλάχιστον 5 χρόνια

Η προτεινόμενη νομοθεσία απαιτεί από τους κατασκευαστές να διαθέτουν τουλάχιστον 15 εξαρτήματα σε επαγγελματίες επισκευαστές για έως και πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία ενός νέου τηλεφώνου ή tablet στην ΕΕ.

  • by Gearloose