Δείτε το Mario Kart 8 να τρέχει στα 8K (CEMU 1.9.0c)

Posted on in Emulation by Gearloose

Ο YouTube "Will" ανέβασε ένα video στο οποίο βλέπουμε το Mario Kart 8 να τρέχει στα 8K, χρησιμοποιόντας την τελευταία έκδοση του WiiU emulator, CEMU.

Ο Will χρησιμοποίησε μια NVIDIA GeForce GTX1080Ti για να μπορέσει να τρέξει αυτό το παιχνίδι στα 8K (με supersampling) και όπως θα δείτε, το παιχνίδι τρέχει ικανοποιητικά ακόμη και σε τέτοια ανάλυση.

Το Mario Kart 8 τρέχει στα 720p στο Wii U και στα 1080p στο Switch. Και μόνο η τόση μεγάλη διαφορά στις αναλύσεις αλλά και η ταχύτητα με την οποία τρέχει το παιχνίδι, δείχνει τι δουλειά έχει πέσει από τους προγραμματιστές του CEMU.

Το παιχνίδι δείχνει καταπληκτικό. Ακόμη και με την ανάλυση που μας επιτρέπει το Youtube να το δούμε, δείχνει πολύ όμορφο με πολύ ωραία ανάλυση, όπως θα έπρεπε να δείχνει εξ'αρχής.

Δείτε επίσης τι μεγάλη διαφορά έχει η ανάλυση στα παιχνίδια, σε αυτό το video του MetalJesusRocks, όπου μας δείχνει παιχνίδια του GameCube με διαφορετικές αναλύσεις.

You might also like

Χάκερ εντόπισαν emulator του Sega Saturn για το Nintendo Switch

Χάκερ από το γνωστό site GBAtemp, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν έναν emulator του Sega Saturn από εμπορικό παιχνίδι, ο οποίος τρέχει πολλά παιχνίδια σχεδόν τέλεια.

  • by Gearloose

Citra, ο πρώτος emulator του 3DS για το PC

Το 3DS της Nintendo μέχρι στιγμής δεν είχε κάποιον λειτουργικό emulator για το PC, ενώ αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα σου εμφανίσει sites αμφιβόλου ποιότητας και σκοπού. Ωστόσο υπάρχει ένας emulator για το 3DS, ο οποίος μάλιστα έχει βελτιωθεί και σε μεγάλο βαθμό.

  • by Gearloose

Το Heavenly Sword τρέχει στα 60fps χάρη στον Playstation 3 emulator

Η ομάδα πίσω από τον emulator "RPCS3", ανακοίνσε ότι πλέον το Heavenly Sword μπορεί να τρέξει στο PC σε 4K και 60fps, με την τελευταία έκδοση του Playstation 3 emulator, σε αντίθεση με τα 30fps της έκδοσης του PlayStation 3.

  • by Gearloose

Αυτή η φορητή παιχνιδομηχανή μοιάζει με το Switch αλλά τρέχει Ubuntu

Σας αρέσει το Nintendo Switch αλλά θέλετε κάτι πιο φτηνό; Η λύση λέγεται "ODroid Go Super" και και αναμένεται από τα τέλη Ιανουαρίου 2021 με κόστος 80$.

  • by Gearloose

Η 1.6 έκδοση του PCSX2 κυκλοφόρησε. Παίξτε τα PS2 παιχνίδια σε 60fps

Η νεότερη έκδοση του PCSX2, η 1.6, κυκλοφόρησε και πολλά από τα διαμάντια της κονσόλας μπορούν πλέον να τρέξουν σε υψηλή ανάλυση (σε PC)

  • by Gearloose

Το "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" αποκτά ένα πλήρες port για PC, φτάνοντας τα 60 FPS

Το fan-made port του "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" για PC έλαβε πρόσφατα υποστήριξη για μια ενημέρωση με ρυθμό καρέ 60 FPS, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού από το πρωτότυπο του N64.

  • by Gearloose

Κάποιος έφτιαξε ένα Wii U να τρέχει Windows και να εξομοιώνει το Wii U

Κάποιος gaming modder ονόματι Banjo Kazooie, μετέτρεψε το χειριστήριο του Wii U του, ώστε να τρέχει Windows 10 και το χρησιμοποίησε για να εξομοιώσει το... Wii U.

  • by Gearloose