Δείτε ουρές στην Αγγλία εν μέσω lockdown για το PlayStation 5

Posted on in PlayStation by Gearloose

Απίστευτες εικόνες, μάλιστα εν μέσω lockdown, στην Αγγλία που από σήμερα έγινε διαθέσιμο το PlayStation 5.

Όπως όλα δείχνουν, η αγάπη του κόσμου προς τις κονσόλες της Sony είναι θα λέγαμε, μοναδική, αφού ακόμη και σε περίοδο που έχουν lockdown, ο κόσμος στήθηκε στην ουρά για να αποκτήσει την νέα κονσόλα της εταιρίας.

Σήμερα λοιπόν ήταν η πρώτη μέρα που η νέα κονσόλα της Sony ήταν στην διάθεση του κοινού και οι Gamers σε όλη την χώρα, έκαναν τεράστιες ουρές προκειμένου να την πάρουν στα χέρια της και να περάσουν ευχάριστα την καραντίνα.

Δείτε για παράδειγμα τι ουρά δημιουργήθηκε έξω από το κατάστημα GAME στην Lord Street, με τον κόσμο να απλώνεται σε κάμποσες δεκάδες μέτρα.

Παρόμοιες καταστάσεις υπήρχαν και σε άλλα καταστήματα της χώρας, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά, παρότι ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος, όπως θα δείτε στην φωτογραφία του παραπάνω link.

Και μπορεί οι πιο τολμηροί να μην δίστασαν να περιμένουν έξω στο κρύο για να αποκτήσουν την κονσόλα, οι πιο... διστακτικοί ήταν ίσως και οι άτυχοι της υπόθεσης, αφού όσοι προσπάθησαν να παραγγείλουν την κονσόλα online, δεν τα κατάφεραν αφού οι servers των μεγάλων καταστημάτων δεν άντεξαν την κίνηση και "έπεσαν" για κάμποση ώρα, αρκετή για να πωληθούν όλα τα διαθέσιμα τεμάχια.

You might also like

PlayStation 4: Τέρμα τα loadings για την Sony

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό προσθέτει η Sony στο PlayStation 4, αν και κάπως αργά κατά την γνώμη μου.

  • by Gearloose

Άτυχος τύπος πουλάει το PlayStation 5 του όταν η γυναίκα του κατάλαβε ότι δεν είναι ιονιστής

Ένας άντρας από την Ταϊβάν ήταν αρκετά τυχερός να πάρει στην ώρα του το Playstation 5, αλλά η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα, επειδή η σύζυγός του πούλησε την κονσόλα όταν ανακάλυψε ότι δεν ήταν καθαριστής αέρα όπως της είπε.

  • by Gearloose

Το PS5 δεν θα υποστηρίζει ανάλυση 1440p, τουλάχιστον για τη ώρα

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το PlayStation 5 δεν υποστηρίζει native ανάλυση 1440p, κάτι που δεν θα πρέπει ωστόσο να μας δυσαρεστήσει, εφόσον μιλάμε για ανάλυση που βρίσκεται κυρίως στα PC monitors.

  • by Gearloose

Το PlayStation 5 θα τρέχει το Days Gone σε 60FPS με Dynamic 4K

Σιγά σιγά μεγαλώνει η λίστα με τα παιχνίδια του PS4, τα οποία θα τρέχουν βελτιωμένα στην νέα κονσόλα της Sony.

  • by Gearloose

Τι κυκλοφορίες περιμένουμε στο PS5 και PS4 για τον Μάιο

Όπως φαίνεται, ο Μάιος κρύβει αρκετές εκπλήξεις για του χρήστες των PS4 και PS5.

  • by Gearloose

Οι προ-παραγγελίες του PS5 ξεπέρασαν σε 12 ώρες τις πρώτες 12 εβδομάδες του PS4

Η νέα κονσόλα της Sony δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά, τουλάχιστον στην Αμερική και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

  • by Gearloose

Η Sony αποκάλυψε το desing των game box του PS5

Η Sony αποκάλυψε τον σχεδιασμό των game box των (φυσικών) παιχνιδιών του PS5, με ένα post στο επίσημο blog της εταιρίας.

  • by Gearloose