Δείτε το Tomb Raider II σε Unreal Engine 4 (και playable demo)

Posted on in Game Remakes by Gearloose

Το Tomb Raider II κυκλοφόρησε για PC και PSone το 1997. Αν και προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το πρώτο μέρος της σειράς, πολλοί είναι εκείνοι που λατρεύουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν ανήκετε σε αυτούς που τους αρέσει, τώρα μπορείτε να το ξανά παίξετε με καλύτερα γραφικά (ή έστω μια πίστα του).

Πρόκειται φυσικά για μια ακόμη προσπάθεια των φαν του παιχνιδιού, όπου έφτιαξαν το αυθεντικό παιχνίδι στην μηχανή Unreal Engine 4. Δείτε περισσότερα αλλά και κατεβάστε το demo στην σελίδα του project.

You might also like

Έρχονται οι κλασσικοί τίτλοι Metal Gear Solid, Castlevania και Contra στο PC

Η Konami φαίνεται να είναι έτοιμη να φέρει στο PC συλλογές με αγαπημένα παιχνίδια παλαιότερων εποχών, σύμφωνα τουλάχιστον με την ιστοσελίδα Gematsu.

  • by Gearloose

Ghosts‘n Demons – Ghosts’n Goblins Remastered

Στο «Ghosts'n Goblins» παίρνουμε το ρόλο ενός ηρωικού ιππότη, όπου πρέπει να σώσει την όμορφη πριγκίπισσα από τα χέρια ενός δαίμονα.

  • by Gearloose

Θα κυκλοφορήσει remake του Resident Evil

Φαίνεται η Capcom είδε και απόειδε με τα τελευταία της Resident Evil και σκέφτηκε να γυρίσει στην παλιά καλή συνταγή. Έτσι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει

  • by Gearloose

Μην περιμένετε 3D remake του Metal Gear

Πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί η προσπάθεια να δημιουργηθεί από μια ομάδα φανατικών, ένα 3D remake του κλασικού 8bit παιχνιδιού Metal Gear.

  • by Gearloose

Κυκλοφορεί το "Oddworld: New ‘n Tasty"

Το παλιό και καλό Oddworld επιστρέφει, επιτέλους. Και λέω επιτέλους, γιατί μας έχουν χορτάσει στις χαζομάρες με τις 3D κυκλοφορίες τους (και αναφέρομαι στα ηλίθια παιχνίδια της σειράς που είχαν βγει στο Xbox).

  • by Gearloose

Το Remake του "Prince of Persia: The Sands of Time" αργεί (και άλλο)

Το Prince of Persia: The Sands of Time ήταν ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2003 και είναι πιθανώς ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια PlayStation 2 της Ubisoft.

  • by Gearloose

Fan Remake του Metroid 2 κυκλοφόρησε για να... εξαφανιστεί άμεσα λόγω νομικών θεμάτων

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του Metroid (NES), τι καλύτερο δώρο για εμάς από την κυκλοφορία ενός αναμενόμενου φαν remake του φαν remake του θρυλικού Metroid 2 για το GameBoy;

  • by Gearloose