Η Domino's "τρολάρει" το Halo Infinite

Posted on in Tech News by Gearloose

Όταν η Microsoft παρουσίασε το Halo Infinite την περασμένη εβδομάδα, πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν για τα γραφικά του παιχνιδιού, ειδικά όταν μιλάμε για next gen παιχνίδι.

Τόσο τα σχόλια, όσο και τα memes που ακολούθησαν, επικεντρώθηκαν στον flat σχεδιασμό των χαρακτήρων. Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η Domino's.

Σε μια τους ανάρτηση στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός της Domino's στο Ηνωμ. Βασίλειο έγραψε "Don't worry Chief, Domino's always delivers #HaloInfinite", μαζί με μία εικόνα από pizza η οποία στην δεξιά της μεριά ήταν πιξελιασμένη, με την ετικέτα "next gen?".

Και παρότι είναι κάτι που το συνηθίζει η εταιρία (θυμάστε η δική μας με την "Pizza" λίγες ημέρες πριν τις εκλογές?) και φυσικά γίνεται ντόρος γύρω από το όνομα της, ενδιαφέρων έχει το γεγονός ότι τα γραφικά της παρουσίασης έχουν απασχολήσει και άλλους εκτός από τους hardcore gamers.

Η Microsoft δεν άφησε αναπάντητο το τιτίβισμα της Domino's, αφού ο γενικός διευθυντής του τμήματος marketing του Xbox Games, Aaron Greenberg, απάντησε "είμαστε στην μέση μιας πανδημίας και είδαμε ένα παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη", ενώ τόνισε ότι σίγουρα εκεί στην Domino's θα είδαν την παρουσίαση στα 1080p και όχι σε 4K60 που δείχνει τα πράγματα σαφώς καλύτερα, ενώ είναι δύσκολο όπως ανέφερε να δείξουν την δύναμη της νέας τους κονσόλας από ένα stream.

Όπως και να έχει, σίγουρα το παιχνίδι όταν λανσαριστεί θα δείχνει καλύτερο. Το θέμα είναι ωστόσο ότι αυτό που έδειξαν ήταν άσχημο και άθλιο και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα σπρώξει τις πωλήσεις της νέας κονσόλας της Microsoft. Ενδιαφέρων θα έχει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, όταν κυκλοφορήσει το Halo Infinite προς την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020.

You might also like

Στο Cyberpunk 2077 οι ταυτόχρονοι παίκτες έφτασαν το 1 εκατομμύριο

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της CD Projekt, το Cyberpunk 2077, κυκλοφόρησε σήμερα και έγινε ο μεγαλύτερος τίτλος εκκίνησης στο Steam.

  • by Gearloose

Το Frozen Planet II είναι διαθέσιμο στο Minecraft Education Edition

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Minecraft, το Frozen Planet II είναι ένας νέος κόσμος της σειράς όπου οι μαθητές μπορούν να μάθουν περισσότερα για το ζωικό βασίλειο στο παγωμένο μέρος της γης, όπως η πολική αρκούδα, η φάλαινα δολοφόνος και πολλά άλλα.

  • by Gearloose

Ένας κλασικός τίτλος του PS1 έρχεται αναβαθμισμένος

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά...

  • by Gearloose

Το "Cyberpunk 2077" δεν θα απαιτεί high-end υπολογιστή

Στο τελευταίο επεισόδιο Night City Wire, η CD Projekt Red αποκάλυψε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του νέου RPG παιχνιδιού της "Cyberpunk 2077".

  • by Gearloose

YouTuber δείχνει το "Cyberpunk 2077" (έκδοση Google Stadia) να τρέχει σε Switch

Cyberpunk 2077 inception με την υποστήριξη του Android.

  • by Gearloose

Dev του "Cyberpunk 2077" προτείνει τους φαν να το αγοράσουν μέσω GOG

Μπορείτε να αγοράσετε το Cyberpunk 2077 σε πολλά καταστήματα, αλλά μόνο ένα πληρώνει τον προγραμματιστή 100% των πωλήσεων, είπε ο προγραμματιστής.

  • by Gearloose

Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.91 του Blender

Καλά νέα για τους φαν του ελεύθερου προγράμματος σχεδίασης 3D γραφικών Blender, αφού κυκλοφορεί η νέα έκδοση του προγράμματος η 2.91, συμπεριλαμβανομένης μιας μακροχρόνιας υποστήριξης.

  • by Gearloose