Έξι πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις πριν την Black Friday

Posted on in Άρθρα by Gearloose

Σίγουρα είναι πολλοί από εσάς που θα θέλουν να αγοράσουν κάποια πράγματα για την συλλογή τους. Με την "Μαύρη Παρασκευή" ωστόσο να πλησιάζει, καλό θα ήταν να περιμένεις για κάποια από αυτά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι να περιμένεις μέχρι την Μαύρη Παρασκευή για να αγοράσεις το προϊόν που επιθυμείς. Τα καταστήματα συχνά κάνουν τις δικές τους προσφορές και σίγουρα θα πετύχεις κάποιο από τα προϊόντα που θες.

Ωστόσο από εμπειρία, έχω δει καταπληκτικές προσφορές σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων την Μαύρη Παρασκευή. Οπότε ας δούμε ποια προϊόντα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τότε για να τα αγοράσεις.

Media players

Συνεχώς βγαίνουν προϊόντα που είτε παίζουν αρχεία εικόνας και ήχου στην τηλεόραση σου, είτε απλά προβάλουν τις επώνυμες υπηρεσίες streaming (πχ Neftlix). Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες σχεδόν οι μοντέρνες τηλεοράσεις αναλαμβάνουν τον ρόλο των media players.

Η συμβουλή μου είναι να μην αγοράσεις ποτέ media player σε full τιμή, παρά μόνον σε εκπτώσεις. Και ο λόγος είναι ότι δεν προσφέρουν και πάρα πολλά που να αξίζει να πληρώσεις full τιμή γι'αυτά τα gadgets.

SmartWatches

Τα επώνυμα "έξυπνα" ρολόγια δεν χαίρουν και ιδιαίτερων εκπτώσεων από τα καταστήματα, πόσο μάλιστα από τους ίδιους τους εισαγωγείς τους.

Ωστόσο για να μην μείνουν στο ράφι, τα καταστήματα τέτοιες ημέρες προσφορών θα προσπαθήσουν να κάνουν καλές τιμές στα "έξυπνα" ρολόγια, ειδικά δε στα προϊόντα της Apple.

Τηλεοράσεις

Αν δεν πέτυχες κάποια καλή προσφορά σε τηλεόραση, μην ανησυχείς γιατί είμαι σίγουρος ότι θα την πετύχεις την Μαύρη Παρασκευή.

Αυτήν την χρονιά περίμενε την Μαύρη Παρασκευή λοιπόν για να αποκτήσεις κάποιο μοντέλο OLED που πιθανόν να έχεις βάλει στο μάτι από καιρό.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι τηλεοράσεις είναι και οι "κράχτες" των καταστημάτων και προσπαθούν να τις μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, για να σε φέρουν ως την πόρτα τους.

Video games και παιχνιδομηχανές

Τον τελευταίο καιρό, γίνεται ένας χαμούλης από προσφορές σε παιχνίδια. Ωστόσο το "σκληρό" καρύδι που ακούει στο όνομα Nintendo δεν ρίχνει εύκολα τις τιμές των παιχνιδιών και των κονσολών του, σε αντίθεση με την Sony και την Microsoft.

Έτσι αυτήν την Μαύρη Παρασκευή ίσως να βρεις σε καλή τιμή τους τίτλους του Nintendo Switch που μπορεί να περίμενες από καιρό για να αποκτήσεις.

Πολλοί τίτλοι που παίζουν γύρω στα 60€, θα δουν μειώσεις από 15-25€, ανάλογα τον τίτλο φυσικά. Ωστόσο καλά θα κάνεις να βιαστείς γιατί μετά τις ημέρες αυτές πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, όπου οι τιμές των παιχνιδιών παραδοσιακά ανεβαίνουν.

iPad και tablets

Η Apple δύσκολα ρίχνει τις τιμές των προϊόντων της. Οπότε θα πρέπει να περιμένεις τα καταστήματα να το κάνουν για εκείνη και η Μαύρη Παρασκευή είναι η καταλληλότερη ημέρα για τους fan της Apple.

Από την άλλη, τα tablets γενικά είναι πιο εύκολα να τα βρεις σε καλή τιμή και τις ημέρες που τα καταστήματα έχουν εκπτώσεις και προσφορές, αφού μαζί με τις τηλεοράσεις είναι και αυτά οι "κράχτες" τους.

Επειδή ωστόσο τα tablets είναι προϊόντα που βγαίνουν με το τσουβάλι, δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά λεφτά για να αποκτήσεις το μοντέλο που ονειρεύεσαι, γιατί μέσα σε λίγο καιρό θα βγει κάποιο άλλο καλύτερο. Έτσι, καλό θα είναι να περιμένεις ημέρες όπως η Μαύρη Παρασκευή ή η «Cyber Monday» για να το αποκτήσεις.

You might also like

Ποιο είναι το κόστος ενός WordPress site;

Όταν κάποιος θέλει να ξεκινήσει ένα νέο site, είτε είναι blog, είτε ένα online κατάστημα, το WordPress είναι ένα σύστημα το οποίο θα πρέπει να κοιτάξει, μιας και τα χιλιάδες θέματα και plugins του το κάνει μια πολύ καλή επιλογή.

  • by Gearloose

Προστασία στις κονσόλες : NES (παρουσίαση)

Η hacking console scene δεν θα υπήρχε, αν οι εταιρίες δεν κλείδωναν τα μηχανήματα τους, αποτρέποντας από τους χρήστες τους την αναπαραγωγή software που προορίζονταν για άλλη χώρα από την δική τους.

  • by Gearloose

Προσοχή με τις προσφορές των εταιριών κινητής και internet

Οι εταιρίες κινητής, που πλέον είναι και internet, στην προσπάθεια τους να κερδίσουν περισσότερους συνδρομητές από άλλους παρόχους, διαφημίζουν ή υπόσχονται δελεαστικές προσφορές που σπάνια καλύπτουν.

  • by Gearloose

Γιατί το PS3 είναι από τα καλύτερα media player για να αγοράσεις

Τα media players έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα.

  • by Gearloose

Γιατί το "Σηκώνει παζάρι" του Κωτσόβολου δεν σου προσφέρει τίποτα

Εδώ και λίγο καιρό, ο Κωτσόβολος έχει βρει έναν μοντέρνο και interactive τρόπο για να ξεστοκάρει προϊόντα.

  • by Gearloose

Raspberry Pi 2, Orange Pi Plus, Odroid C1 ή Banana Pro;

Με την ανακοίνωση του νεότερου μοντέλου Raspberry Pi 2, το οποίο μπορεί να τρέξει -ειδικές- εκδόσεις Windows 10 και Ubuntu, σκέφτηκα να πάρω ένα τέτοιο μηχανάκι.

  • by Gearloose

Γιατί το PS5 δεν -σου- είναι ακόμη απαραίτητο

Αχ αυτό το PlayStation. Άτιμο brand, πόσο δυνατό είσαι και άτιμο marketing τι μας έχεις κάνει. Ακόμη θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν περιμέναμε το PS2 και PS3 να κυκλοφορήσουν και το πως κάναμε.

  • by Gearloose