Είναι ένα HD Remake για το Shenmue στα σκαριά;

Posted on in Game Remakes by Gearloose

Ένας Κορεάτης ονόματι NoconKid, πρόσφατα ανέβασε στο Youtube τα παρακάτω video, τα οποία δείχνουν την πρόοδο του στην δημιουργία ενός HD remake για τον κλασικό τίτλο Shenmue.

Προς το παρών δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το remake και όλες οι πληροφορίες είναι στα Κορεάτικα. Δεν πρόκειται για επίσημο remake από την Sega αλλά από κάποιον φαν. Δείτε επίσης μια συλλογή με φωτογραφίες από το remake εδώ.

You might also like

Δείτε το Tomb Raider II σε Unreal Engine 4 (και playable demo)

Το Tomb Raider II κυκλοφόρησε για PC και PSone το 1997.

  • by Gearloose

Fan Remake του Metroid 2 κυκλοφόρησε για να... εξαφανιστεί άμεσα λόγω νομικών θεμάτων

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του Metroid (NES), τι καλύτερο δώρο για εμάς από την κυκλοφορία ενός αναμενόμενου φαν remake του φαν remake του θρυλικού Metroid 2 για το GameBoy;

  • by Gearloose

Διέρρευσαν εικόνες απο το Remake του Silent Hill

Ο Dusk Golem, γνωστός για τις διαρροές πληροφοριών για videogames, ειδικά των survival horror, αποκάλυψε μερικές εικόνες ενός από το remake του Silent Hill.

  • by Gearloose

Super Mario 64: Last Impact (Fan Remake)

Τι και αν πέρασαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Super Mario 64; Οι φαν του συνεχίζουν τόσο να το παίζουν, όσο και να το επεκτείνουν με διάφορα hacks.

  • by Gearloose

Ghosts‘n Demons – Ghosts’n Goblins Remastered

Στο «Ghosts'n Goblins» παίρνουμε το ρόλο ενός ηρωικού ιππότη, όπου πρέπει να σώσει την όμορφη πριγκίπισσα από τα χέρια ενός δαίμονα.

  • by Gearloose

Μην περιμένετε 3D remake του Metal Gear

Πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί η προσπάθεια να δημιουργηθεί από μια ομάδα φανατικών, ένα 3D remake του κλασικού 8bit παιχνιδιού Metal Gear.

  • by Gearloose

Το Legacy of Kain: Soul Reaver παίρνει ένα AI-enhanced HD Remaster Mod

Το Legacy of Kain: Soul Reaver είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια του PSOne.

  • by Gearloose