"Έσπασαν" τα Red Dead Redemption 2 και Mortal Combat 11

Posted on in Πειρατεία by Gearloose

Κυκλοφόρησαν "cracked" εκδόσεις των παιχνιδιών Red Dead Redemption 2, Crysis Remastered, TEKKEN 7, Death Stranding και Mortal Combat 11. Μια μεγάλη στιγμή για την πειρατία.

Πολλά "δυνατά" παιχνίδια, τα οποία έχουν πάνω από χρόνο που κυκλοφόρησαν στο PC, παρέμεναν "άσπαστα", κυρίως επειδή έκαναν χρήση του Denuvo ή κάποιου άλλου custom DRM συστήματος (πχ Red Dead Redemption 2). Για όλο αυτό το διάστημα, η πειρατική σκηνή ανησυχούσε ότι ήρθε το τέλος των πειρατικών παιχνιδιών.

Γενικά η σκηνή είχε αρχίσει να σβήνει σιγά σιγά και φυσικά τίποτα δεν θύμιζε τις παλιές καλές εποχές. Πολλά πειρατικά γκρουπ είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται, λόγω ότι το Denuvo είναι υπερβολικά δύσκολο στο να "σπάσει".

Μερικούς μήνες πριν ωστόσο και από το πουθενά, κάποιος με το όνομα "EMPRESS" άρχισε να ανεβάζει σπασμένα αρχεία (cracks) παιχνιδιών που παρέμεναν "άσπαστα". Πολλοί ήταν αυτοί που είδαν τον δικό τους Μεσσία σε αυτόν τον τύπο (ο οποίος αποδείχτηκε γυναίκα αργότερα).

Μόλις πριν μερικές ημέρες, ένα άλλο γκρουπ που είχε χαθεί, η ομάδα CPY, η οποία είχε αφήσει το στίγμα της στην σκηνή, επέστρεψε δυναμικά θα λέγαμε κυκλοφορόντας κάποιους επιπλέον τίτλους.

Όλοι μας πλέον γνωρίζουμε ότι ήταν θέμα χρόνου η επιστροφή κάποιου γκρουπ ή η εμφάνιση κάποιου άλλου, που θα "έσπαγε" το μέχρι στιγμής "άσπαστο" Red Dead Redemption 2 και να που αυτό έγινε.

Τα δυνατά releases είναι τα παρακάτω. Προσοχή όσοι κατεβάσετε κάποιο παιχνίδι από άγνωστη πηγή, γιατί κυκλοφορούν και Ransomwares. Κλείνοντας το antivirus για να εγκαταστήσετε ένα -πειρατικό- παιχνίδι, ανοίγετε την κερκόπορτα στον κάθε πονηρό να σας κάνει ζημιά.

Red.Dead.Redemption.2-EMPRESS+Mr_Goldberg
Crysis.Remastered-CPY
Mortal.Kombat.11-EMPRESS
TEKKEN.7.CAVE.OF.ENLIGHTENMENT-EMPRESS
Death.Stranding-CPY

You might also like

Η άγνωστη ιστορία του Sega Smash Pack για το Dreamcast

Το 1999 η Sega κυκλοφόρησε την τελευταία της κονσόλα, το Dreamcast.

  • by Gearloose

Το Kodi έβαλε σε... μπελάδες τους Βρετανούς

Ραβασάκια έλαβαν εκατοντάδες χρήστες του γνωστού προγράμματος "Kodi" στην Βρετανία, για παράνομο streaming σειρών, ταινιών αλλά και ποδοσφαίρου.

  • by Gearloose

Είναι κοντά το "σπάσιμο" (hack) του PS4;

Ένα τιτίβισμα που έγινε πριν μερικές ημέρες, μας δείχνει ότι ίσως να έχουμε καλά νέα σύντομα.

  • by Gearloose

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πειρατικά παιχνίδια του PS4

Δεν άργησαν να φανούν. Ο λόγος για τις κυκλοφορίες πειρατικών παιχνιδιών για το PlayStation 4.

  • by Gearloose

Developer κάνει πειρατεία σε δικό του παιχνίδι

Γιατί ναι, συμβαίνουν και αυτά.

  • by Gearloose

Είναι πιθανό ένα exploit στο PS4;

Υπάρχει μια κινητικότητα στην κοινότητα του Playstation 4 και κυρίως τις τελευταίες ημέρες, όπου πολλοί προσπαθούν να βοηθήσουν τον zecoxao στην αναζήτηση του για πιθανά exploit στο FW του PS4.

  • by Gearloose

Το πρώτο game rip για το PS Vita κυκλοφόρησε από την ομάδα PSiCO

Εκεί που το PSVita ήταν «νεκρό», μια πειρατική ομάδα ονόματι PSiCO παρουσίασε το πρώτο rip από παιχνίδι του Vita και συγκεκριμένα το Uncharted: Golden Abyss.

  • by Gearloose