Γιατί το PS3 είναι από τα καλύτερα media player για να αγοράσεις

Posted on in Άρθρα by Gearloose

Τα media players έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα.

Με ένα σχετικά φτηνό "μηχανάκι", μπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες που έχεις αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο σου, να "στριμάρεις" ταινίες ή σειρές από online υπηρεσίες όπως το Netflix και να δεις τα αγαπημένα σου κανάλια στο YouTube.

Παρότι σήμερα κυκλοφορούν πολλά τέτοια μηχανήματα σε καλές τιμές, θα σου συνιστούσα να προτιμήσεις το "ταπεινό" PlayStation 3 σαν βασικό σου Media Player και θα σου εξηγήσω τους λόγους που το λέω.

Είναι φτηνό

Μπορείς σήμερα να βρεις ένα PS3 σε πραγματικά φτηνή τιμή (στο Ebay μπορείτε να βρείτε κάτω από τα 100€).

Μπορεί να "σπάσει"

Το PS3 μπορεί να "σπάσει", να εγκαταστήσετε δηλαδή ένα Custom Firmware (CFW) και να μπορείτε να τρέχετε παιχνίδια, emulators και άλλα προγράμματα από αυτό.

Υποστηρίζει apps

Το PS3 έχει μια μεγάλη γκάμα από προγράμματα που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να τρέχετε, όπως YouTube, NetFlix, Amazon Video κλπ, ότι δηλαδή ένας media player.

Επίσης με το πρόγραμμα Movian (μόνο σε "σπασμένα" PS3), μπορείτε να δείτε ταινίες σε μορφή mp4, να αναγνωρίσει NTFS σκληρούς δίσκους, να "στριμάρετε" ταινίες που δεν κυκλοφόρησαν επίσημα στις υπηρεσίες τύπου NetFlix από πειρατικά sites, να προσθέσετε επιπλέον apps κλπ.

Υποστηρίζει emulators

Με το PS3 μπορείτε να παίξετε παλιούς αγαπημένους τίτλους από τις πιο γνωστές παιχνιδομηχανές, όπως NES, SNES, PSone, PS2, Sega Mega Drive, GBA κ.α.

Υποστηρίζει Remote Control

Μπορεί η λέξη παιχνιδομηχανή να μην ακούγεται καλά σε κάποιον που θέλει μόνο να βλέπει ταινίες, αλλά δεν είναι έτσι. Το PS3 υποστηρίζει το επίσημο DVD Remote Controller από την Sony, σε σημείο που δεν θα καταλάβετε ότι χειρίζεστε παιχνιδομηχανή. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα ή στο eBay σε πολύ καλή τιμή.

Αναπαράγει Blu-ray

Με το PS3 μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες σε Blu-ray format για την απόλυτη ποιότητα εικόνας και ήχου.

You might also like

Αξίζει το Wii U για αγορά;

Η νεότερη κονσόλα της Nintendo, το Wii U, παρότι κυκλοφόρησε τέλη του 2012, δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό όπως ο προκάτοχος του, με εξαίρεση φυσικά τους fans.

  • by Gearloose

Γιατί το PS5 δεν -σου- είναι ακόμη απαραίτητο

Αχ αυτό το PlayStation. Άτιμο brand, πόσο δυνατό είσαι και άτιμο marketing τι μας έχεις κάνει. Ακόμη θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν περιμέναμε το PS2 και PS3 να κυκλοφορήσουν και το πως κάναμε.

  • by Gearloose

Γιατί είμαι Retro Gamer

Σήμερα, με τα Full HD γραφικά, τις κονσόλες νέας γενιάς και τα 4K να μας έχουν πάρει τα μυαλά, σίγουρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι το να ασχολείται κάποιος με παιχνίδια της παλιάς σχολής, είναι χάσιμο χρόνου το λιγότερο, αφού τα νέα παιχνίδια προσφέρουν τόσο καλά γραφικά, όσο και διασκέδαση.

  • by Gearloose

Προστασία στις κονσόλες : NES (παρουσίαση)

Η hacking console scene δεν θα υπήρχε, αν οι εταιρίες δεν κλείδωναν τα μηχανήματα τους, αποτρέποντας από τους χρήστες τους την αναπαραγωγή software που προορίζονταν για άλλη χώρα από την δική τους.

  • by Gearloose

Τι μας μαθαίνει το "κανόνι" του a-mobiles.gr

Με τις σελίδες υπηρεσιών τύπου "Σκρουτζ" και με την μανία που μας πιάνει, ειδικά τις ημέρες προσφορών και εκπτώσεων να βρούμε το αγαπημένο μας προϊόν όσο το δυνατόν φτηνότερα, δεν είναι δύσκολο για κάποιους να βρουν εύκολα θύματα.

  • by Gearloose

RetroTalk: Κλείσιμο videoclub, αγαπημένα περιοδικά, γιατί το Retrofeeling είναι μύθος κ.α.

Πριν λίγο καιρό, διάβασα σε ιστοσελίδα για ένα γνωστό μου videoclub στην Λάρισα, το οποίο όπως φαίνεται οι ιδιοκτήτες του, τους οποίους γνωρίζω και προσωπικά, δεν άντεξαν και το έκλεισαν.

  • by Gearloose

Λυπάμαι Linux, αλλά τα Windows θα συνεχίσουν να κυριαρχούν

Πάντοτε από τα πρώτα Windows που είχα εγκαταστήσει (95), όταν έβγαινε μια καινούρια έκδοση τους, "έτρεχα" αμέσως να την περάσω και να την δοκιμάσω, προτού καν δω ή διαβάσω κάποιο review της.

  • by Gearloose