Η αρχή έγινε, το PlayStation 4 μπορεί πλέον να τρέξει πειρατικά παιχνίδια

Posted on in Πειρατεία by Gearloose

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο και κυρίως στους πειρατές, αφού υπάρχει τρόπος το PlayStation 4 με FW 1.76, να τρέξει πειρατικά παιχνίδια.

Φυσικά είναι δύσκολο να έχει κάποιος το συγκεκριμένο FW στην κονσόλα του, εκτός αν είχε δύο κονσόλες. Όπως και να έχει, τα νέα είναι καλά από την PS4 σκηνή.

Παρότι οι πρώτοι οδηγοί απαιτούσαν την αποκρυπτογράφηση των αρχείων των παιχνιδιών, πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους έτοιμα αποκρυπτογραφημένα παιχνίδια και σίγουρα στο μέλλον θα εμφανιστούν ακόμη περισσότερα.

Τα παιχνίδια αυτά είναι τα:

Grand.Theft.Auto.V.READNFO.PS4-KOTF (42.7 GB)
Far.Cry.4.READNFO.MULTi7.PS4-KOTF (25.3 GB)

Τα παιχνίδια που μπορούν να τρέξουν αυτήν την στιγμή είναι αρκετά και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

You might also like

Το "Sea Of Thieves" (Steam Edition) μπορεί να τρέξει χωρίς crack

Τι καλύτερο από ένα παιχνίδι για πειρατές το οποίο βοηθάει τους... πειρατές;

  • by Gearloose

CFW για το νέο 3DS

Ένα CFW για το νέο 3DS κυκλοφόρησε πρόσφατα, το NTR CFW 2.0. Προσωρινά, τρέχει μόνο σε ιαπωνικά συστήματα, καθώς επίσης δεν τρέχει πειρατικά cartidge, κάτι που ίσως αλλάξει στο μέλλον.

  • by Gearloose

MTX Key - Jailbreak ModChip για το PS4

Και να, που ύστερα από τόσο καιρό, βγήκε και κάτι που έδειξε ότι η Jailbreak-ModChip σκηνή του PlayStation 4 δεν έχει πεθάνει -ακόμη.

  • by Gearloose

Είναι πιθανό ένα exploit στο PS4;

Υπάρχει μια κινητικότητα στην κοινότητα του Playstation 4 και κυρίως τις τελευταίες ημέρες, όπου πολλοί προσπαθούν να βοηθήσουν τον zecoxao στην αναζήτηση του για πιθανά exploit στο FW του PS4.

  • by Gearloose

Έτσι θα δουλεύει το backward compatibility στο PlayStation 5

Είναι γεγονός ότι η επόμενη κονσόλα της Sony, είτε θα ονομάζεται "PlayStation 5", είτε κάπως αλλιώς, θα έχει συμβατότητα με τα παιχνίδια του PS4.

  • by Gearloose

Κυκλοφόρησε "σπασμένη" έκδοση του Resident Evil 7 από την ομάδα CPY

Η ομάδα CPY φαίνεται ότι μαθαίνει γρήγορα από το Denuvo και μόλις ελάχιστες ημέρες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε την σπασμένη του έκδοση.

  • by Gearloose

Νέα μέθοδος gamesharing για το PS4 (v4.07);

Πριν καιρό είχαμε ακούσει για την μέθοδο gamesharing από την Βραζιλία, όπου οι Βραζιλιάνοι μπορούσαν να κοροϊδέψουν το PS4, κάνοντας το να νομίζει ότι τα παιχνίδια που του φόρτωσαν, είναι νόμιμα αγορασμένα, με αποτέλεσμα να τα τρέχει κανονικά.

  • by Gearloose