Η «BugiSoft» μας ενημερώνει σχετικά με το Assassin’s Creed: Unity

Posted on in by Gearloose

Ήταν στο PS2 θυμάμαι και συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι της Ubisoft από την σειρά "Prince of Persia" το οποίο και μου είχε πρήξει τα φρύδια με τα προβλήματα του. Τότε τα είχα "πάρει" με την εταιρία (παρά τα ωραία παιχνίδια που βγάζει) και την ανέφερα στις σχετικές συζητήσεις μας σαν "BugiSoft". Καμιά 10αριά χρόνια μετά η εταιρία συνεχίζει ακάθεκτη να υποστηρίζει το όνομα που της είχα δώσει.

Έτσι λοιπόν ανήρτησε στο επίσημο site της την λίστα με τα προβλήματα που έχει το παιχνίδι και μάλιστα σε όλες τις εκδόσεις του, καθώς επίσης και τις προσωρινές λύσεις τους. Ναι, το παιχνίδι που ΝΟΜΙΜΑ αγόρασες και θέλεις να το ευχαριστηθείς, θα σου βγάλει την Παναγία μέχρι να παίξει σωστά.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν η Ubi προτείνει να παίζεις το παιχνίδι σε offline mode, ώστε να αυξηθούν τα frames, αν και το eurogamer που δοκίμασε τις λύσεις της εταιρίας βρήκε ότι δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία διαφορά στην ταχύτητα, αφού, όπως αναφέρεται στο άρθρο, σε ορισμένα σημεία παρατηρήθηκε αύξηση της.

Η «BugiSoft» μας ενημερώνει σχετικά με το Assassin’s Creed: Unity 1

Η εταιρία ωστόσο κυκλοφόρησε προχτές ένα patch για το PC, όπου μεταξύ άλλων λύνει και το πρόβλημα του "ατελείωτου" πεσίματος, κάτι σαν της Lara Croft στα διάφορα TR ένα πράγμα.

Επίσης κυκλοφόρησε patch και για το PS4, ενώ για το Xbox One θα κυκλοφορήσει σύντομα.

You might also like

Αντάπτορας επιτρέπει την σύνδεση ενός PlayStation χειριστηρίου σε Wii U

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που θέλουν ένα κλασικό χειριστήριο για να παίζουν τα παιχνίδια τους.

  • by Gearloose

To Mario Kart 8 Deluxe πακέτο με το Nintendo Switch

Από τις αρχές της κυκλοφορίας του Switch, της νέας παιχνιδομηχανής της Nintendo, οι φαν γκρίνιαζαν επειδή δεν περιείχε κανένα παιχνίδι.

  • by Gearloose

Τραβήξτε video αλά 90s με αυτό το VHS Camcorder app

Σίγουρα θα έχετε δει παλιά video τα οποία έχουν τραβηχτεί με τις παλιές κάμερες και φυσικά η ποιότητα τους δεν είναι και η καλύτερη, ενώ η τυπωμένη ημερομηνία είναι το χαρακτηριστικό τους.

  • by Gearloose

Optimus PSone, το PSone που τα "σπάει"

Η Ιαπωνική εταιρία Takara Tomy γιορτάζει τα 20 χρόνια του PSOne (πότε πέρασαν; ) με έναν μοναδικό τρόπο.

  • by Gearloose

RetroN 5 Gaming System

Αν θεωρείς τον εαυτό σου παίχτη της παλιάς σχολής και φυσικά αναπολείς τα παιχνίδια των παιδικών σου χρόνων, τα οποία και λατρεύεις, τότε αυτήν η συσκευή είναι για εσένα.

  • by Gearloose

Flashback Nintendo NES Documentary

Ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ από το GameSpot, με αφορμή τα 20 χρόνια του NES.

  • by Gearloose

Προσοχή με το uTorrent γιατί έρχεται πακέτο με bitcoin miner

Το uTorrent, ο ποιο γνωστός bittorrent client, έρχεται φορτωμένος με ένα πρόγραμμα για litecoin mining και χρησιμοποιείται όταν η CPU χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον Η/Υ.

  • by Gearloose