Η Konami επαναφέρει δεκάδες παλιά παιχνίδια

Posted on in Tech News by Gearloose

Ως εκδότης, η Konami έχει κάνει πολλά βήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά όταν πρόκειται για εκδόσεις μεγάλου προϋπολογισμού.

Ενώ ο αριθμός των νέων παιχνιδιών που δημιουργούνται παραμένει -προς το παρών τουλάχιστον- μικρός, ο εκδότης συνέχισε να κάνει τις κινήσεις του πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας – η τελευταία κίνηση της μάλιστα θα επαναφέρει δεκάδες παλιά παιχνίδια της προς πώληση.

Η Konami κατέχει μερικά από τα πιο εμβληματικά franchise στο gaming, από το Metal Gear Solid, το Castlevania μέχρι το Pac-Man και πολλά άλλα. Ο εκδότης είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι τα παιχνίδια Metal Gear Solid – τα οποία διαγράφηκαν και δεν ήταν διαθέσιμα για αγορά – θα επέστρεφαν στις ψηφιακές βιτρίνες κάποια στιγμή στο μέλλον .

Τώρα, ο εκδότης ανακοίνωσε ότι μια ολόκληρη σειρά άλλων παιχνιδιών πρόκειται επίσης να επιστραφούν, με το επίσημο κατάστημα της Konami να πηγαίνει τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram λέγοντας :

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΝ ΤΗΣ KONAMI! Για πρώτη φορά, όλα τα κλασικά παιχνίδια που αγαπάτε και τα νέα παιχνίδια που περιμένετε έρχονται στο Επίσημο #Konami Shop ως Ψηφιακές Λήψεις Steam! 23 Παιχνίδια. 18 DLC. Είσαι έτοιμος να παίξεις?"

Στη συνέχεια, ακολούθησαν διάφορα hashtags, δίνοντας στους φαν μια υπόδειξη για μερικά από τα παλαιότερα franchise που ενδέχεται να επιστρέψουν, συγκεκριμένα: Castlevania, Silent Hill, Bomberman, GetsuFumaDen, Metal Gear και Teenage Mutant Ninja Turtles.

Η Konami σιγά-σιγά αλλά σταθερά επανέρχεται στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τελευταία της κίνηση θα ακολουθηθεί τελικά από μια ολόκληρη σειρά από ολοκαίνουργια παιχνίδια. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

You might also like

Το Malwarebytes μπλοκάρει Google και YouTube ως κακόβουλο λογισμικό

Η Google αλλά και υπηρεσίες της, όπως το Youtube, επισημαίνονται ως κακόβουλο λογισμικό από το Malwarebytes από το πρωί της Τετάρτης, εμποδίζοντας τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια ολόκληρη σειρά ιστοτόπων.

  • by Gearloose

Η Sony φέρνει περισσότερα παιχνίδια PlayStation στο PC

Και ξαφνικά, η Sony με το PC έγιναν "φιλαράκια".

  • by Gearloose

Το "Cyberpunk 2077" δεν υποστηρίζει AMD SMT (Λύση)

Οι gamers αλλά και οι reviewers παρατήρησαν ότι το Cyberpunk 2077 έχει προβλήματα πλήρης υποστήριξης των επεξεργαστών AMD Ryzen, ιδίως της τεχνολογίας SMT (Simultaneous multithreading).

  • by Gearloose

YouTuber δείχνει το "Cyberpunk 2077" (έκδοση Google Stadia) να τρέχει σε Switch

Cyberpunk 2077 inception με την υποστήριξη του Android.

  • by Gearloose

Το Update 1.01 του Cyberpunk 2077 είναι 45 GB στο PS4

Και θα λάβει ακόμη ένα patch κατά την κυκλοφορία του.

  • by Gearloose

Gamers τα έχουν "πάρει" επειδή δεν μπορούν να κρατήσουν το Cyberpunk 2077 έπειτα από refund

Υπάρχουν παίκτες που είναι θυμωμένοι γιατί δεν μπορούν να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων και να συνεχίσουν να έχουν το Cyberpunk 2077 στον λογαριασμό τους.

  • by Gearloose

Το νέο teaser του Kojima "έσπασε" μέσα σε λίγες ώρες

Ένα teaser από την Kojima Productions έχει σπάσει από τους θαυμαστές μετά από λίγες μόνο ώρες.

  • by Gearloose