Η Nintendo ανακοίνωσε μια Game & Watch κονσόλα αφιερωμένη στο Super Mario Bros

Posted on in Retro Corner by Gearloose

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε τα Game & Watch της Nintento, αλλά αν δεν είστε δεν πειράζει, γιατί η Nintendo σκοπεύει να τα επαναφέρει στην κυκλοφορία.

Για την ακρίβεια, η Ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του Game & Watch αφιερωμένη στο Super Mario Bros, την Game & Watch: Super Mario Bros η οποία θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου με τιμή $49.99.

Τα Game & Watch είχαν ένα μοναδικό παιχνίδι σε κάθε έκδοση τους. Έτσι και σε αυτό, θα υπάρχει εγκατεστημένη μια έκδοση του Super Mario Bros., καθώς επίσης και του Super Mario Bros .: The Lost Levels και του Ball (Mario version). Επίσης, θα λειτουργεί και σαν ρολόι.

Για την ιστορία, τα αυθεντικά Game & Watch ξεκίνησαν να πωλούνται το 1980 και ήταν η πρώτη φορητή κονσόλα της Nintendo.

Η συγκεκριμένη έκδοση μοιάζει με το αυθεντικό μοντέλο, αλλά έχει κάποιες επιπλέον προσθήκες για να κάνει το παιχνίδι πιο άνετο. Επίσης, λόγω των 35 χρόνων από την κυκλοφορία του Super Mario Bros, η φορητή κονσόλα θα παίζει 35 διαφορετικά animation ανάλογα με την χρόνο που θα περνάει. Για την ώρα, δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες, ωστόσο η Nintendo ανέφερε ότι θα πωλείται μαζί με το καλώδιο USB.

You might also like

Η εξέλιξη της μουσικής του Tetris

Αν ανήκεις στην παλιά σχολή των gamers, σίγουρα θα γνωρίζεις το παιχνίδι Tetris, "παιδί" του Ρώσου προγραμματιστή Alexey Pajitnov, το οποίο το έδινε πακέτο η Nintendo με το GameBoy (και αν είχαμε "καεί" τότε και με αυτό).

  • by Gearloose

Η Konami ανακοίνωσε μια mini έκδοση του PC Engine TurboGrafx-16

Θέλεις να φτιάξεις και εσύ κονσόλα αλλά δεν μπορείς να μπεις στην μάχη των "γιγάντων"; Φτιάξε μια mini replica τότε.

  • by Gearloose

Παίξτε ξανά το Super Mario Land μέσο του Super Mario Maker

Χάρη στο Super Mario Maker της Nintendo, πολλοί μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτα επίπεδα, χρησιμοποιώντας τα έτοιμα εργαλεία και βάζοντας απλώς την φαντασία τους να δουλέψει.

  • by Gearloose

Σπίτι στο Ντάλας μεταμορφώθηκε σε... Super Mario 3 για τα Χριστούγεννα

'It's-a Me, Mario!

  • by Gearloose

Ο κωδικός Konami θα βρίσκεται στο νέο $10 του Καναδά

Φέτος ο Καναδάς γιορτάζει την 150η επέτειο του σαν έθνος και εκτός των άλλων, θα κυκλοφορήσει ένα νέο χαρτονόμισμα των $10, όπου εκτός από τις ιστορικές φιγούρες που θα έχει επάνω του, θα κρύβει ακόμη ένα μυστικό.

  • by Gearloose

"Έσπασε" το NES Classic και μπορούν να προστεθούν περισσότερα παιχνίδια

Αν ενδιαφερόσουν να αποκτήσεις ένα NES Classic, αλλά δεν σου άρεσε η ιδέα των 30 παιχνιδιών, τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα, μιας και hackers κατάφεραν και βρήκαν τρόπο να προσθέτουν περισσότερα παιχνίδια στο σύστημα.<

  • by Gearloose

Το Rise of the Tomb Raider σε PS1 case (που όμως δεν μπορείς να αγοράσεις)

Πέρασαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Tomb Raider παιχνιδιού, που για εμένα ήταν και το καλύτερο παιχνίδι της σειράς (αν και το τελευταίο μπορώ να πω ότι άγγιζε κάπως την ατμόσφαιρα του πρώτου).

  • by Gearloose