Το Heavenly Sword τρέχει στα 60fps χάρη στον Playstation 3 emulator

Posted on in Emulation by Gearloose

Η ομάδα πίσω από τον emulator "RPCS3", ανακοίνσε ότι πλέον το Heavenly Sword μπορεί να τρέξει στο PC σε 4K και 60fps, με την τελευταία έκδοση του Playstation 3 emulator, σε αντίθεση με τα 30fps της έκδοσης του PlayStation 3.

Για να μπορέσεις να τρέξεις το Heavenly Sword στα 60fps, θα πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον RPCS3. Με δεξί κλικ στο παιχνίδι, επιλέγεις το "create custom configuration". Στην συνέχεια, θα πρέπει να πας στην καρτέλα "Advanced Settings" και να επιλέξεις το "vblank" στα 120hz. Σημειώστε ότι με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι θα "τραβάει" τις custom ρυθμίσεις και θα απορρίπτει τις global του emulator.

Είναι αξιόλογη η πορεία ανάπτυξης του RPCS3. Η ομάδα επίσης έχει ανακοινώσει ότι πλέον ο emulator υποστηρίζει online play μέσο εξομοίωσης του PSN.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του RPCS3 από την επίσημη ιστοσελίδα του.

You might also like

Citra, ο πρώτος emulator του 3DS για το PC

Το 3DS της Nintendo μέχρι στιγμής δεν είχε κάποιον λειτουργικό emulator για το PC, ενώ αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα σου εμφανίσει sites αμφιβόλου ποιότητας και σκοπού. Ωστόσο υπάρχει ένας emulator για το 3DS, ο οποίος μάλιστα έχει βελτιωθεί και σε μεγάλο βαθμό.

  • by Gearloose

Ο emulator του WiiU για το PC τρέχει κανονικά τα παιχνίδια

Πριν ένα μήνα είχα αναφέρει τον Cemu, έναν emulator του Wii U για το PC, όπου μπορούσε να τρέξει παιχνίδια του Wii U, με πολύ λίγες δυνατότητες και επιλογές.

  • by Gearloose

Το "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" αποκτά ένα πλήρες port για PC, φτάνοντας τα 60 FPS

Το fan-made port του "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" για PC έλαβε πρόσφατα υποστήριξη για μια ενημέρωση με ρυθμό καρέ 60 FPS, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού από το πρωτότυπο του N64.

  • by Gearloose

2D Zelda Ocarina Of Time Remake για PC

Φαντάζομαι το The Legend of Zelda: Ocarina of Time το γνωρίζει κάποιος που θέλει να αποκαλείται gamer. Ίσως να γνωρίζεις και το The Legend of Zelda: A Link to the Past.

  • by Gearloose

Δείτε το Mario Kart 8 να τρέχει στα 8K (CEMU 1.9.0c)

Ο YouTube "Will" ανέβασε ένα video στο οποίο βλέπουμε το Mario Kart 8 να τρέχει στα 8K, χρησιμοποιόντας την τελευταία έκδοση του WiiU emulator, CEMU.

  • by Gearloose

Χρήστης του Reddit δημιουργεί τον απόλυτο εξομοιωτή 3DS με ένα Steam Deck

Το Steam Deck είναι γνωστό στους φαν των emulators για τις αξιοσημείωτες δυνατότητες emulation που έχει, με τους χρήστες να καταφέρνουν μόλις πρόσφατα να ενεργοποιήσουν τα γυροσκόπια ελέγχου για την εξομοίωση του Wii U.

  • by Gearloose

Αυτή η φορητή παιχνιδομηχανή μοιάζει με το Switch αλλά τρέχει Ubuntu

Σας αρέσει το Nintendo Switch αλλά θέλετε κάτι πιο φτηνό; Η λύση λέγεται "ODroid Go Super" και και αναμένεται από τα τέλη Ιανουαρίου 2021 με κόστος 80$.

  • by Gearloose