Κάποιος έφτιαξε ένα Wii U να τρέχει Windows και να εξομοιώνει το Wii U

Posted on in Emulation by Gearloose

Κάποιος gaming modder ονόματι Banjo Kazooie, μετέτρεψε το χειριστήριο του Wii U του, ώστε να τρέχει Windows 10 και το χρησιμοποίησε για να εξομοιώσει το... Wii U.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το project του περιλαμβάνει ένα Intel Core M vPro STK2MV64CC stick, 4GB Ram, 64GB SSD και μία 2K LCD. Επίσης πρόσθεσε και μερικά Led γύρω από τα αναλογικά χειριστήρια.

Κάποιος έφτιαξε ένα Wii U να τρέχει Windows και να εξομοιώνει το Wii U 1

Το project αυτό δεν έχει καμία σχέση με κονσόλα, μιας και πρόκειται για ένα PC "στριμωγμένο" στο χειριστήριο του Wii U. Επίσης εξομοιώνει το Wii U με τον emulator Cemu, που σίγουρα η ταχύτητα του δεν θα είναι και η καλύτερη.

You might also like

Τίτλοι του GameCube τρέχουν σε κινητό Samsung

Στο παρακάτω video από τον GuruAidTechSupport, μπορείτε να δείτε ένα Samsung Galaxy S8 να τρέχει ικανοποιητικά τον Dolphin emulator (υποστηρίζει τόσο GameCube όσο και Wii παιχνίδια).

  • by Gearloose

Χάκερ εντόπισαν emulator του Sega Saturn για το Nintendo Switch

Χάκερ από το γνωστό site GBAtemp, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν έναν emulator του Sega Saturn από εμπορικό παιχνίδι, ο οποίος τρέχει πολλά παιχνίδια σχεδόν τέλεια.

  • by Gearloose

Το MediEvil Remake "χάρισε" στους hackers έναν αξιοπρεπέστατο PS1 emulator

Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες...

  • by Gearloose

Χρήστης του Reddit δημιουργεί τον απόλυτο εξομοιωτή 3DS με ένα Steam Deck

Το Steam Deck είναι γνωστό στους φαν των emulators για τις αξιοσημείωτες δυνατότητες emulation που έχει, με τους χρήστες να καταφέρνουν μόλις πρόσφατα να ενεργοποιήσουν τα γυροσκόπια ελέγχου για την εξομοίωση του Wii U.

  • by Gearloose

Citra, ο πρώτος emulator του 3DS για το PC

Το 3DS της Nintendo μέχρι στιγμής δεν είχε κάποιον λειτουργικό emulator για το PC, ενώ αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα σου εμφανίσει sites αμφιβόλου ποιότητας και σκοπού. Ωστόσο υπάρχει ένας emulator για το 3DS, ο οποίος μάλιστα έχει βελτιωθεί και σε μεγάλο βαθμό.

  • by Gearloose

Το "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" αποκτά ένα πλήρες port για PC, φτάνοντας τα 60 FPS

Το fan-made port του "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" για PC έλαβε πρόσφατα υποστήριξη για μια ενημέρωση με ρυθμό καρέ 60 FPS, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού από το πρωτότυπο του N64.

  • by Gearloose

Αυτή η φορητή παιχνιδομηχανή μοιάζει με το Switch αλλά τρέχει Ubuntu

Σας αρέσει το Nintendo Switch αλλά θέλετε κάτι πιο φτηνό; Η λύση λέγεται "ODroid Go Super" και και αναμένεται από τα τέλη Ιανουαρίου 2021 με κόστος 80$.

  • by Gearloose