Πρόβλημα με κόκκινη απόχρωση στις οθόνες των Galaxy S8;

Posted on in by Gearloose

Φαίνεται ότι η Samsung δεν θα ησυχάσει από τα προβλήματα που έχουν τα κινητά της. Τώρα, ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός πελατών της άρχισε να διαμαρτύρεται στην εταιρεία γιατί το νέο τους Galaxy S8 φαίνεται να έχει μια ασυνήθιστη κόκκινη απόχρωση στην οθόνη.

Το S8 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά η εταιρία έχει ήδη διαθέσει τις συσκευές στην Νότια Κορέα σε όσους το είχαν το είχαν προ-παραγγείλει. Πολλοί χρήστες ωστόσο παραπονέθηκαν ότι η συσκευή τους εμφανίζει ένα περίεργο κόκκινο χρώμα στις οθόνες τους.

Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι δεν είναι πρόβλημα της συσκευής και ότι οι χρήστες μπορούν να το διορθώσουν μόνοι τους, με τους χρήστες να δηλώνουν ότι το πρόβλημα δεν διορθώνεται μέσο software.

You might also like

Paradigm, ένα Point 'n click adventure της παλιάς σχολής

Το Paradigm, ένα Point and click adventure, έκανε την εμφάνιση του στο Kickstarter, ζητώντας την βοήθεια των φαν και δικαιώθηκε.

  • by Gearloose

Hi-Def NES, το NES γίνεται HD

Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής που θέλει τα πάντα να είναι HD, δεν θα μπορούσε να λείπει το… NES από τις εξελίξεις.

  • by Gearloose

Lords Of Shadow, επιτέλους το "πρώτο" 3D Castlevania

Μην σε παραξενεύει ο τίτλος, το συγκεκριμένο παιχνίδι πρόκειται για την πρώτη ποιοτική μεταφορά στις 3 διαστάσεις του Castlevania.

  • by Gearloose

CodeCombat: Μάθετε προγραμματισμό παίζοντας

Στο internet υπάρχουν ορισμένα sites τα οποία σε βοηθούν να μάθεις μια γλώσσα προγραμματισμού, όσο πιο απλά γίνεται, όπου εξασκείς παράλληλα σε αυτό που μαθαίνεις, όπως είναι πχ το Coursera.

  • by Gearloose

RetroN 5 Gaming System

Αν θεωρείς τον εαυτό σου παίχτη της παλιάς σχολής και φυσικά αναπολείς τα παιχνίδια των παιδικών σου χρόνων, τα οποία και λατρεύεις, τότε αυτήν η συσκευή είναι για εσένα.

  • by Gearloose

Flashback Nintendo NES Documentary

Ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ από το GameSpot, με αφορμή τα 20 χρόνια του NES.

  • by Gearloose

DIY Virtual reality στο κινητό σου από την Google

Αν είστε φαν της τεχνολογίας, σίγουρα θα έχετε ακούσει για το RiFT, το γνωστό VR headset της Oculus VR (που την εξαγόρασε πρόσφατα το Facebook για 2 δις).

  • by Gearloose