Κυκλοφόρησε η Metroid Engine για το GameMaker: Studio

Posted on in by Gearloose

Η σειρά παιχνιδιών "Metroid" της Nintendo είναι αρκετά γνωστή για την ποιότητα και την ατμόσφαιρα της.

Ειδικά με το πολύ αγαπητό Super Metroid, η σειρά εκτοξεύτηκε στα ύψη στις προτιμήσεις των παιχτών και ήταν η αιτία να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία παιχνιδιών, τα λεγόμενα "Metroidvania", δηλαδή αυτά που δανείζονται στοιχεία από τα 2D παιχνίδια Metroid και Castlevania.

Πολλοί χρήστες "πείραζαν" το Super Metroid, φτιάχνοντας δικά τους επίπεδα ή αλλάζοντας όλο το παιχνίδι, τα γνωστά ως Metroid Hacks.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται πλέον, αφού μπορείτε να κατεβάσετε την εκπληκτική μηχανή και να φτιάξετε τα δικά σας παιχνίδια Metroid. Η μηχανή είναι για το GameMaker: Studio, ένα πρόγραμμα δημιουργίας 2D παιχνιδιών.

Δείτε ένα demo της μηχανής στα παρακάτω video.

You might also like

To Mario Kart 8 Deluxe πακέτο με το Nintendo Switch

Από τις αρχές της κυκλοφορίας του Switch, της νέας παιχνιδομηχανής της Nintendo, οι φαν γκρίνιαζαν επειδή δεν περιείχε κανένα παιχνίδι.

  • by Gearloose

Αυτό είναι το πιο σπάνιο παιχνίδι του NES

Το παιχνίδι Nintendo World Championships, ήταν ένα παιχνίδι που δεν κυκλοφόρησε σε καταστήματα, αλλά είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για έναν διαγωνισμό

  • by Gearloose

Brave, ο νέος browser που υποστηρίζει torrent και streaming

Ένας νέος browser έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό την εμφάνιση του, ο οποίος υπόσχεται ασφάλεια, ταχύτητα και ενσωματωμένη υποστήριξη για torrent downl

  • by Gearloose

Lords Of Shadow, επιτέλους το "πρώτο" 3D Castlevania

Μην σε παραξενεύει ο τίτλος, το συγκεκριμένο παιχνίδι πρόκειται για την πρώτη ποιοτική μεταφορά στις 3 διαστάσεις του Castlevania.

  • by Gearloose

Η «BugiSoft» μας ενημερώνει σχετικά με το Assassin’s Creed: Unity

Ήταν στο PS2 θυμάμαι και συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι της Ubisoft από την σειρά "Prince of Persia" το οποίο και μου είχε πρήξει τα φρύδια με τα προβλήματα.

  • by Gearloose

Flashback Nintendo NES Documentary

Ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ από το GameSpot, με αφορμή τα 20 χρόνια του NES.

  • by Gearloose

CodeCombat: Μάθετε προγραμματισμό παίζοντας

Στο internet υπάρχουν ορισμένα sites τα οποία σε βοηθούν να μάθεις μια γλώσσα προγραμματισμού, όσο πιο απλά γίνεται, όπου εξασκείς παράλληλα σε αυτό που μαθαίνεις, όπως είναι πχ το Coursera.

  • by Gearloose