Το Legacy of Kain: Soul Reaver παίρνει ένα AI-enhanced HD Remaster Mod

Posted on in Game Remakes by Gearloose

Το Legacy of Kain: Soul Reaver είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια του PSOne. Και σαν φαν του παιχνιδιού, με ικανοποίησε ιδιαίτερα η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του HD Remaster Mod για το παιχνίδι.

Ο RainaAudron κυκλοφόρησε ένα AI-enhanced HD remaster mod για τον κλασικό παιχνίδι Legacy of Kain: Soul Reaver.

Το mod αυτό βελτιώνει σημαντικά τα textures του παιχνιδιού. Ωστόσο, το mod αυτό είναι για την έκδοση για το Dreamcast της Sega. Ωστόσοι, οι PC gamers θα μπορούμε να το τρέξουμε μέσο ενός εξομοιωτή για το Dreamcast.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του Mod, η έκδοση για Dreamcast επιλέχτηκε γιατί είναι ανώτερη ποιοτικά και από την έκδοση για PC του παιχνιδιού.

Dreamcast version has higher polygon versions of Raziel Kain and enemies but its textures are more pixelated than PC or even Playstation in some cases. In addition to that, the new Raziel’s and Kain’s faces were not something I was a fan of either. However, it offered 60fps and a dynamic soundtrack, something which the former is missing on Playstation and latter on PC.

Για τους χρήστες των PC λοιπόν, που θέλουν να απολαύσουν αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι, ο RainaAudron συνιστά τον Flycast emulator για το Dreamcast. Το παιχνίδι μπορεί επίσης να τρέξει σε ανάλυση 4K, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα των textures.

Legacy of Kain: Soul Reaver
Legacy of Kain: Soul Reaver 2

You might also like

Super Mario 64: Last Impact (Fan Remake)

Τι και αν πέρασαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Super Mario 64; Οι φαν του συνεχίζουν τόσο να το παίζουν, όσο και να το επεκτείνουν με διάφορα hacks.

  • by Gearloose

Δείτε το Tomb Raider II σε Unreal Engine 4 (και playable demo)

Το Tomb Raider II κυκλοφόρησε για PC και PSone το 1997.

  • by Gearloose

Θα κυκλοφορήσει remake του Resident Evil

Φαίνεται η Capcom είδε και απόειδε με τα τελευταία της Resident Evil και σκέφτηκε να γυρίσει στην παλιά καλή συνταγή. Έτσι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει

  • by Gearloose

Διέρρευσαν εικόνες απο το Remake του Silent Hill

Ο Dusk Golem, γνωστός για τις διαρροές πληροφοριών για videogames, ειδικά των survival horror, αποκάλυψε μερικές εικόνες ενός από το remake του Silent Hill.

  • by Gearloose

Modder φτιάχνει το Halo Infinite στο Halo 5 Forge και δείχνει σαν να τρέχει στο Xbox Series X

Ο Modder Blttserz δημιούργησε ένα μέρος του χάρτη του "Halo: Infinite" στο "Halo 5 Forge"

  • by Gearloose

Ghosts‘n Demons – Ghosts’n Goblins Remastered

Στο «Ghosts'n Goblins» παίρνουμε το ρόλο ενός ηρωικού ιππότη, όπου πρέπει να σώσει την όμορφη πριγκίπισσα από τα χέρια ενός δαίμονα.

  • by Gearloose

Κυκλοφορεί το "Oddworld: New ‘n Tasty"

Το παλιό και καλό Oddworld επιστρέφει, επιτέλους. Και λέω επιτέλους, γιατί μας έχουν χορτάσει στις χαζομάρες με τις 3D κυκλοφορίες τους (και αναφέρομαι στα ηλίθια παιχνίδια της σειράς που είχαν βγει στο Xbox).

  • by Gearloose