Μέσο Remote Play ίσως να μπορεί να γίνει exploit στο PS4

Posted on in Πειρατεία by Gearloose

Αυτό μας λέει η Game Genie, η εταιρία που κατασκευάζει το γνωστό σπαστήρι.

Πιστεύω οι περισσότεροι θα γνωρίζετε το Game Genie, το εργαλείο που λύνει τα χέρια πολλών gamers, αφού στην ουσία τους παρέχει πολλά πράγματα για το παιχνίδι, όπως πολλές «ζωές» ή άπειρα όπλα κλπ. Έχει γίνει πολύ γνωστό ήδη από την εποχή του PSOne και κυρίως από το Final Fantasy 7, άσχετα αν κυκλοφορεί από την εποχή του NES.

Η ομάδα του Game Genie λοιπόν έχει αρχίσει τα πειράματα της με την νέα κονσόλα της Sony και τα νέα τους είναι ενθαρρυντικά. Βρήκαν κάποια «τρύπα» ανάμεσα στην επικοινωνία της κονσόλας με το Vita (μέσο Remote Play).

Αυτήν η μέθοδος είναι και καλύτερη από την αντίστοιχη των saves του PS3, παρέχοντας περισσότερες επιλογές, σύμφωνα με τους κατασκευαστές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. Ελπίζω να μην γίνεται με αυτόν τον τρόπο και το μελλοντικό hacking του PS4 και πρέπει να επενδύσουμε στο Vita για να παίζει αντίγραφα η κονσόλα.

You might also like

Κυκλοφόρησε exploit για το FIFA 11 (PSVita FW 3.01)

Κυκλοφόρησε το exploit για το παιχνίδι FIFA 11 του PSVita.

  • by Gearloose

Βρέθηκαν τα κλειδιά του νέου 3DS

Οι τελευταίες ημέρες ήταν και οι καλύτερες για τους κατόχους 3DS.

  • by Gearloose

CFW για το νέο 3DS

Ένα CFW για το νέο 3DS κυκλοφόρησε πρόσφατα, το NTR CFW 2.0. Προσωρινά, τρέχει μόνο σε ιαπωνικά συστήματα, καθώς επίσης δεν τρέχει πειρατικά cartidge, κάτι που ίσως αλλάξει στο μέλλον.

  • by Gearloose

Το "Sea Of Thieves" (Steam Edition) μπορεί να τρέξει χωρίς crack

Τι καλύτερο από ένα παιχνίδι για πειρατές το οποίο βοηθάει τους... πειρατές;

  • by Gearloose

PSIO - PlayStation 1 ISO Loader

Το PSone ήταν μια κονσόλα που παρότι είχε φοβερά παιχνίδια, πολλοί την προτίμησαν υπέρ του ανταγωνισμού και για την δυνατότητα να τρέχεις αντίγραφα με την χρήση των modchips.

  • by Gearloose

Κυκλοφόρησε "σπασμένη" έκδοση του Resident Evil 7 από την ομάδα CPY

Η ομάδα CPY φαίνεται ότι μαθαίνει γρήγορα από το Denuvo και μόλις ελάχιστες ημέρες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε την σπασμένη του έκδοση.

  • by Gearloose

"Έσπασαν" τα Red Dead Redemption 2 και Mortal Combat 11

Κυκλοφόρησαν "cracked" εκδόσεις των παιχνιδιών Red Dead Redemption 2, Crysis Remastered, TEKKEN 7, Death Stranding και Mortal Combat 11. Μια μεγάλη στιγμή για την πειρατία.

  • by Gearloose