Νέοι τίτλοι του N64 έρχονται στο Nintendo Switch Online

Posted on in Retro Corner by Gearloose

Η Nintendo αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να προσθέσει εννέα νέα παιχνίδια από το Nintendo 64 στην υπηρεσία Nintendo Switch Online.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η online υπηρεσία του Switch συνέχισε να αναπτύσσεται σημαντικά με την άφιξη του πακέτου επέκτασης που περιέχει τίτλους από το N64. Και ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε όλα αυτά τα ανακοινωθέντα παιχνίδια θα έρθουν στο Nintendo Switch Online, η ιαπωνική εταιρία έχει αναφέρει μια λίστα τίτλων που θα ενταχθούν στην υπηρεσία το 2022 και το 2023.

Ως μέρος του πρόσφατου Direct της Nintendo, αποκαλύφθηκε ότι μια σειρά από γνωστά παιχνίδια του N64 θα έρθουν στο Switch Online σχετικά σύντομα. Για παράδειγμα, τα Pilot Wings 64, Mario Party και Mario Party 2 θα ενταχθούν στη συνδρομητική πλατφόρμα κάπου το 2022, ενώ τα Mario Party 3, Pokemon Stadium, Pokemon Stadium 2, 1080 Snowboarding και Excitebike 64 επιβεβαιώθηκαν ότι θα έρθουν στο Nintendo Switch Online το 2023. Και πάλι, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για κανένα από αυτά τα παιχνίδια ακόμα, αλλά πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Μακράν το καλύτερο παιχνίδι που έχει πλέον επιβεβαιωθεί για το Nintendo Switch Online είναι το GoldenEye 007. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997 και η Nintendo φέρνει το θρυλικό shooter πρώτου προσώπου στο Nintendo Switch. Το GoldenEye 007 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στο Switch Online το 2023 και θα περιέχει επίσης λειτουργία online multiplayer. Εν ολίγοις, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για το GoldenEye 007 να επιστρέψει με αυτόν τον τρόπο, καθώς το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε σε άλλη κονσόλα πλην του Nintendo 64.

Και πάλι, αξίζει να τονιστεί ότι όλα αυτά τα παιχνίδια του Nintendo 64 που αναφέρονται θα είναι προσβάσιμα μόνο μέσω του πακέτου επέκτασης του Nintendo Switch Online. Επομένως, αν κάποιος από τους παραπάνω τίτλους είναι ο αγαπημένος σας και θα θέλατε να έχετε την δυνατότητα να τον παίξεται και στο Nintendo Switch, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα γίνετε συνδρομητής σε αυτήν τη υπηρεσία του Switch.

You might also like

Ο κωδικός Konami θα βρίσκεται στο νέο $10 του Καναδά

Φέτος ο Καναδάς γιορτάζει την 150η επέτειο του σαν έθνος και εκτός των άλλων, θα κυκλοφορήσει ένα νέο χαρτονόμισμα των $10, όπου εκτός από τις ιστορικές φιγούρες που θα έχει επάνω του, θα κρύβει ακόμη ένα μυστικό.

  • by Gearloose

Παίξτε ξανά το Super Mario Land μέσο του Super Mario Maker

Χάρη στο Super Mario Maker της Nintendo, πολλοί μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτα επίπεδα, χρησιμοποιώντας τα έτοιμα εργαλεία και βάζοντας απλώς την φαντασία τους να δουλέψει.

  • by Gearloose

Επιστροφή στα 90s με την μίνι έκδοση του Mega Drive

Οι παλιοί σίγουρα θα θυμόσαστε τον πόλεμο μεταξύ των εταιριών Sega και Nintendo την δεκαετία του '90.

  • by Gearloose

20 χρόνια Super Nintendo!

Πως περνάνε τα χρόνια, ε; Πριν μερικές ημέρες, το Super Nintendo ή Snes, "έγινε" 20 χρονών. Θυμάμαι να πρωτό έρχομαι σε επαφή με αυτό αρχές του '90 και συγκ

  • by Gearloose

Η εξέλιξη της μουσικής του Tetris

Αν ανήκεις στην παλιά σχολή των gamers, σίγουρα θα γνωρίζεις το παιχνίδι Tetris, "παιδί" του Ρώσου προγραμματιστή Alexey Pajitnov, το οποίο το έδινε πακέτο η Nintendo με το GameBoy (και αν είχαμε "καεί" τότε και με αυτό).

  • by Gearloose

Δείτε το Terminator 2 μέσα από το GTA 5

Πριν μερικά χρόνια, είχε κάνει την εμφάνιση του ένα video, το οποίο έδειχνε μια σκηνή από την ταινία Terminator 2: Judgment Day φτιαγμένη εξ'ολοκλήρου στο GTA 5.

  • by Gearloose

26 χρόνια μετά, μαθαίνουμε πως να επαναφέρουμε τα saves στο PlayStation 1

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

  • by Gearloose