Οι Devs έδειξαν 8 λεπτά gameplay από το Scorn

Posted on in Tech News by Gearloose

Η εταιρεία ανάπτυξης Scorn Ebb Software αποκάλυψε οκτώ ολόκληρα λεπτά παιχνιδιού από το Scorn λίγο πριν από την κυκλοφορία του τίτλου Xbox Game Pass τον επόμενο μήνα.

Βλέποντας το παρακάτω video, μου έκανε την αίσθηση ότι φέρνει λίγο από το Silent Hill, τουλάχιστον σαν ατμόσφαιρα, αν και με χάλασε το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με παιχνίδι πρώτου προσώπου.

Λίγα λόγια για το Scorn

Το Scorn είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι περιπέτειας τρόμου πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται σε ένα εφιαλτικό και σκοτεινό σύμπαν. Απομονωμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτόν τον τρομακτικό κόσμο, θα εξερευνήσετε διαφορετικές διασυνδεδεμένες περιοχές με μη γραμμικό τρόπο.

Δείτε το video παρακάτω για να πάρετε μία ιδέα για το παιχνίδι.

You might also like

Το Persona 5 Strikers έρχεται για PS4, Switch και PC στις 23 Φεβρουαρίου 2021

Η Atlus θα κυκλοφορήσει το Persona 5 Strikers για PlayStation 4, Switch και PC μέσω Steam στις 23 Φεβρουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε η εταιρία στο YouTube.

  • by Gearloose

Το Update 1.01 του Cyberpunk 2077 είναι 45 GB στο PS4

Και θα λάβει ακόμη ένα patch κατά την κυκλοφορία του.

  • by Gearloose

Χάκερ κλέβουν λογαριασμούς Steam σε νέες επιθέσεις Browser-in-the-Browser

Οι χάκερ εξαπολύουν νέες επιθέσεις για να κλέψουν τα διαπιστευτήρια του Steam χρησιμοποιώντας μια τεχνική phishing Browser-in-the-Browser, μια μέθοδος που έχει αρχίσει να αυξάνεται σε δημοτικότητα.

  • by Gearloose

Το "Cyberpunk 2077" δεν θα απαιτεί high-end υπολογιστή

Στο τελευταίο επεισόδιο Night City Wire, η CD Projekt Red αποκάλυψε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του νέου RPG παιχνιδιού της "Cyberpunk 2077".

  • by Gearloose

Το "Call of Duty: Black Ops Cold War" απαιτεί 250GB για να εγκατασταθεί

Οι Activision και Treyarch προχώρησαν χθες στη δημοσιοποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών που θα απαιτεί το Black Ops Cold War για να τρέχει σε Ultra RTX.

  • by Gearloose

Η Konami επαναφέρει δεκάδες παλιά παιχνίδια

Ως εκδότης, η Konami έχει κάνει πολλά βήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά όταν πρόκειται για εκδόσεις μεγάλου προϋπολογισμού.

  • by Gearloose

Το Frozen Planet II είναι διαθέσιμο στο Minecraft Education Edition

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Minecraft, το Frozen Planet II είναι ένας νέος κόσμος της σειράς όπου οι μαθητές μπορούν να μάθουν περισσότερα για το ζωικό βασίλειο στο παγωμένο μέρος της γης, όπως η πολική αρκούδα, η φάλαινα δολοφόνος και πολλά άλλα.

  • by Gearloose