Προσοχή με το uTorrent γιατί έρχεται πακέτο με bitcoin miner

Posted on in by Gearloose

Το uTorrent, ο ποιο γνωστός bittorrent client, έρχεται φορτωμένος με ένα πρόγραμμα για litecoin mining και χρησιμοποιείται όταν η CPU χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον Η/Υ.

Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύφτηκε ότι μαζί με την τελευταία αναβάθμιση του uTorrent, εγκαθίσταται -χωρίς ο χρήστης να το γνωρίζει- και ένα έξτρα app, το οποίο στην ουσία είναι ένας miner. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται το PC του χρήστη σαν miner για τους υπεύθυνους του uTorrent.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από τον Η/Υ σας και καλό θα ήταν να δοκιμάζατε κάποιον εναλλακτικό torrent client όπως ο qBittorrent και ο tixati.

You might also like

Αυτό είναι το πιο σπάνιο παιχνίδι του NES

Το παιχνίδι Nintendo World Championships, ήταν ένα παιχνίδι που δεν κυκλοφόρησε σε καταστήματα, αλλά είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για έναν διαγωνισμό

  • by Gearloose

Η «BugiSoft» μας ενημερώνει σχετικά με το Assassin’s Creed: Unity

Ήταν στο PS2 θυμάμαι και συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι της Ubisoft από την σειρά "Prince of Persia" το οποίο και μου είχε πρήξει τα φρύδια με τα προβλήματα.

  • by Gearloose

Κυκλοφόρησε η Metroid Engine για το GameMaker: Studio

Η σειρά παιχνιδιών "Metroid" της Nintendo είναι αρκετά γνωστή για την ποιότητα και την ατμόσφαιρα της.

  • by Gearloose

Πλέον θα μπορείς να συνδέσεις τον Paypal λογαριασμό σου με το Android Pay

Όπως φαίνεται, η Google εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει την πλατφόρμα πληρωμών της, το Android Pay, ένα ιδανικό mobile σύστημα πληρωμών.

  • by Gearloose

Paradigm, ένα Point 'n click adventure της παλιάς σχολής

Το Paradigm, ένα Point and click adventure, έκανε την εμφάνιση του στο Kickstarter, ζητώντας την βοήθεια των φαν και δικαιώθηκε.

  • by Gearloose

Optimus PSone, το PSone που τα "σπάει"

Η Ιαπωνική εταιρία Takara Tomy γιορτάζει τα 20 χρόνια του PSOne (πότε πέρασαν; ) με έναν μοναδικό τρόπο.

  • by Gearloose

Το Popcorn Hour A-500 PRO είναι ένα τέλειο Media Player (Kickstarter)

Σίγουρα θα γνωρίζετε τα Media Players, τα οποία αντικατέστησαν κάποια στιγμή τα DVD Players, αφού έπαιζαν απροβλημάτιστα τα πάντα και μερικά από αυτά στέκονταν άνετα δίπλα σε HiEnd Home Cinemas.

  • by Gearloose