Στα σκαριά το Super Nintendo Mini;

Posted on in Retro Corner by Gearloose

Από την ανακοίνωση της mini έκδοσης του NES, οι περισσότεροι ζητούσαν από την Nintendo να κυκλοφορήσει και μια αντίστοιχη έκδοση του SNES. Ίσως η Nintendo να τους ικανοποιήσει την επιθυμία τους.

Το NES Mini ήταν η λιλιπούτεια μοντέρνα έκδοση του κλασικού NES, κίνηση που αποδείχτηκε κερδοφόρα για την εταιρία.

Η Nintendo πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή του NES Mini, κάτι που εκτόξευσε στα ύψη τις τιμές στο eBay. Σύμφωνα με το Eurogamer, το οποίο επικαλείται πηγές κοντά στη Nintendo, η Nintendo έχει αυτή τη στιγμή στα σκαριά μία mini συλλεκτική version του Super Nintendo (SNES Mini), η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και συγκεκριμένα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το SNES Mini θα βασίζεται στην ίδια λογική με το NES, δηλαδή κάποιοι τίτλοι θα βρίσκονται εγκατεστημένοι στην συσκευή. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo και αν μη τι άλλο, θα είναι σίγουρο pre-order.

You might also like

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το Atari VCS

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά.

  • by Gearloose

"Έσπασε" το NES Classic και μπορούν να προστεθούν περισσότερα παιχνίδια

Αν ενδιαφερόσουν να αποκτήσεις ένα NES Classic, αλλά δεν σου άρεσε η ιδέα των 30 παιχνιδιών, τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα, μιας και hackers κατάφεραν και βρήκαν τρόπο να προσθέτουν περισσότερα παιχνίδια στο σύστημα.<

  • by Gearloose

20 χρόνια Sega Mega Drive

...20 χρόνια gaming. Πέρασαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Sega Mega Drive...

  • by Gearloose

Το GoldenEye 007 δεν είναι πλέον «απαγορευμένο» στη Γερμανία μετά από αίτημα της Nintendo

Πάνω από δύο δεκαετίες μετά την αρχική του κυκλοφορία στο N64, το GoldenEye 007 παύει πλέον να είναι «απαγορευμένο» στη Γερμανία.

  • by Gearloose

Ο κωδικός Konami θα βρίσκεται στο νέο $10 του Καναδά

Φέτος ο Καναδάς γιορτάζει την 150η επέτειο του σαν έθνος και εκτός των άλλων, θα κυκλοφορήσει ένα νέο χαρτονόμισμα των $10, όπου εκτός από τις ιστορικές φιγούρες που θα έχει επάνω του, θα κρύβει ακόμη ένα μυστικό.

  • by Gearloose

Η Nintendo ανακοίνωσε μια Game & Watch κονσόλα αφιερωμένη στο Super Mario Bros

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε τα Game & Watch της Nintento, αλλά αν δεν είστε δεν πειράζει, γιατί η Nintendo σκοπεύει να τα επαναφέρει στην κυκλοφορία.

  • by Gearloose

Το εστιατόριο που… έσωσε το Metroid

Το παιχνίδι Metroid (NES) ίσως να το γνωρίζουν πολλοί παίχτες, κυρίως από τις μετέπειτα επανεκδόσεις του (ή και τις προσθήκες νεωτέρων τίτλων στη

  • by Gearloose