Στο Cyberpunk 2077 οι ταυτόχρονοι παίκτες έφτασαν το 1 εκατομμύριο

Posted on in Tech News by Gearloose

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της CD Projekt, το Cyberpunk 2077, κυκλοφόρησε σήμερα και έγινε ο μεγαλύτερος τίτλος εκκίνησης στο Steam.

Το παιχνίδι είχε, όπως ήταν αναμενόμενο, επιτυχημένη εκκίνηση, σπάζοντας τους αριθμούς τον έναν μετά τον άλλο. Στο Steam, οι ταυτόχρονοι παίκτες του παιχνιδιού κατά την κυκλοφορία του έφτασαν τους 1 εκατομμύριο, κορυφώνοντας στους λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο και από άλλες πλατφόρμες πωλήσεων, όπως Epic Store και GOG, όπου είναι ελαφρώς φθηνότερο.

Εικόνα από το SteamDB

Αναλογικά, το τελευταίο μεγαλύτερο παιχνίδι εκκίνησης στο Steam ήταν το Fallout 4, το οποίο είχε φτάσει τους 480 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες.

Εκτός από αυτά τα PC Metrics, το Cyberpunk 2077 τα πηγαίνει εξίσου καλά και στον τομέα των σχολίων και των μέσων ενημέρωσης. Παρά το γεγονός ότι έχει αμέτρητα bugs και μέτρια βελτιστοποίηση, το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει το Most Positive Review στο Steam και το σκορ 91 στο Metacritic. Αυτήν τη στιγμή, το ποσοστό των θετικών κριτικών στο Steam είναι 70%, το οποίο πιστεύω ότι θα βελτιωθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα patch 50GB έχει πλέον κυκλοφορήσει για να διορθώσει ολόκληρο το παιχνίδι.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα social media. Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά παντού, στο Twitter, στο YouTube και στο Twitch. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πολλοί παίκτες δεν έχουν ακόμη πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων, που σημαίνει ότι οι αριθμοί αυτοί θα αυξηθούν.

Άξιζε λοιπόν η αναμονή. Το Cyberpunk 2077 τήρησε την υπόσχεσή του και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όχι μόνο αυτό θα έχει καλύτερο μέλλον από το "The Witcher 3", αλλά θεωρείται επίσης και ως ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.

You might also like

Το νέο DLC του Resident Evil Village θα «ολοκληρώσει» την οικογενειακή ιστορία του Winters

Η Capcom αποκάλυψε ότι το επερχόμενο DLC Shadows of Rose του Resident Evil Village θα αποτελέσει την τελική πράξη στην οικογενειακή ιστορία του Winters.

  • by Gearloose

YouTuber δείχνει το "Cyberpunk 2077" (έκδοση Google Stadia) να τρέχει σε Switch

Cyberpunk 2077 inception με την υποστήριξη του Android.

  • by Gearloose

Το "Call of Duty: Black Ops Cold War" θα υποστηρίζει Ray Tracing και DLSS (και νέο trailer)

Η NVIDIA ανακοίνωσε ότι το Call of Duty: Black Ops Cold War θα υποστηρίζει Ray Tracing εφέ αλλά και DLSS για το PC.

  • by Gearloose

Microsoft (και Sony) επιστρέφουν τα χρήματα σε όσους αγόρασαν το Cyberpunk 2077

Και η Microsoft ξεκίνησε να επιστρέφει χρήματα σε όσους αγόρασαν το Cyberpunk 2077 στο Xbox, με την διαφορά ωστόσο ότι δεν το αποσύρει, όπως έκανε η Sony.

  • by Gearloose

Το "Cyberpunk 2077" δεν θα απαιτεί high-end υπολογιστή

Στο τελευταίο επεισόδιο Night City Wire, η CD Projekt Red αποκάλυψε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του νέου RPG παιχνιδιού της "Cyberpunk 2077".

  • by Gearloose

Το νέο teaser του Kojima "έσπασε" μέσα σε λίγες ώρες

Ένα teaser από την Kojima Productions έχει σπάσει από τους θαυμαστές μετά από λίγες μόνο ώρες.

  • by Gearloose

Απειλές δέχονται οι developers του Cyberpunk 2077

Οι συνεχόμενες καθυστερήσεις της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 φαίνεται πως έφτασαν κάποιους στο αμήν, με αποτέλεσμα να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στους developers του παιχνιδιού Cyberpunk 2077.

  • by Gearloose