Τίτλοι του GameCube τρέχουν σε κινητό Samsung

Posted on in Emulation by Gearloose

Στο παρακάτω video από τον GuruAidTechSupport, μπορείτε να δείτε ένα Samsung Galaxy S8 να τρέχει ικανοποιητικά τον Dolphin emulator (υποστηρίζει τόσο GameCube όσο και Wii παιχνίδια).

Ο Dolphin υπάρχει εδώ και καιρό για το Android, αλλά κυρίως για πειραματικούς σκοπούς, αφού οι ως τώρα ταχύτητες, δεν επέτρεπαν την σωστή λειτουργία του στα κινητά.

You might also like

Το MediEvil Remake "χάρισε" στους hackers έναν αξιοπρεπέστατο PS1 emulator

Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες...

  • by Gearloose

Χάκερ εντόπισαν emulator του Sega Saturn για το Nintendo Switch

Χάκερ από το γνωστό site GBAtemp, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν έναν emulator του Sega Saturn από εμπορικό παιχνίδι, ο οποίος τρέχει πολλά παιχνίδια σχεδόν τέλεια.

  • by Gearloose

Χρήστης του Reddit δημιουργεί τον απόλυτο εξομοιωτή 3DS με ένα Steam Deck

Το Steam Deck είναι γνωστό στους φαν των emulators για τις αξιοσημείωτες δυνατότητες emulation που έχει, με τους χρήστες να καταφέρνουν μόλις πρόσφατα να ενεργοποιήσουν τα γυροσκόπια ελέγχου για την εξομοίωση του Wii U.

  • by Gearloose

Κάποιος έφτιαξε ένα Wii U να τρέχει Windows και να εξομοιώνει το Wii U

Κάποιος gaming modder ονόματι Banjo Kazooie, μετέτρεψε το χειριστήριο του Wii U του, ώστε να τρέχει Windows 10 και το χρησιμοποίησε για να εξομοιώσει το... Wii U.

  • by Gearloose

Το Heavenly Sword τρέχει στα 60fps χάρη στον Playstation 3 emulator

Η ομάδα πίσω από τον emulator "RPCS3", ανακοίνσε ότι πλέον το Heavenly Sword μπορεί να τρέξει στο PC σε 4K και 60fps, με την τελευταία έκδοση του Playstation 3 emulator, σε αντίθεση με τα 30fps της έκδοσης του PlayStation 3.

  • by Gearloose

Ο emulator του WiiU για το PC τρέχει κανονικά τα παιχνίδια

Πριν ένα μήνα είχα αναφέρει τον Cemu, έναν emulator του Wii U για το PC, όπου μπορούσε να τρέξει παιχνίδια του Wii U, με πολύ λίγες δυνατότητες και επιλογές.

  • by Gearloose

Το "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" αποκτά ένα πλήρες port για PC, φτάνοντας τα 60 FPS

Το fan-made port του "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" για PC έλαβε πρόσφατα υποστήριξη για μια ενημέρωση με ρυθμό καρέ 60 FPS, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού από το πρωτότυπο του N64.

  • by Gearloose