Αποκτήστε δωρεάν ένα απίθανο Metroidvania από το GOG

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα...

Αποκτήστε δωρεάν ένα απίθανο Metroidvania από το GOG
24/11/2022

Το GOG δίνει δωρεάν το το Narita Boy για το PC, ένα απίθανο Metroidvania και θα είναι διαθέσιμο έως τις 25 Νοεμβρίου.

Για να διεκδικήσετε ένα δωρεάν αντίγραφο, κατευθυνθείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο, κάντε κλικ στο "go to giveaway" και επιλέξτε "add to library".

Το Narita Boy κυκλοφόρησε το 2021 και είναι ένα metroidvania με ρετρό αισθητική. Ήταν στο Xbox Game Pass για λίγο, αλλά αφαιρέθηκε φέτος. Οι προγραμματιστές του Narita Boy στο Studio Koba εργάζονται επίσης σε ένα spin-off που ονομάζεται Haneda Girl .

Το GOG δίνει τακτικά δωρεάν παιχνίδια και παλαιότεροι τίτλοι περιλαμβάνουν παιχνίδια στρατηγικής όπως το Europa Universalis II και The Witcher. Το GOG (γνωστό παλιότερα και ως Good Old Games) είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών για υπολογιστές που διευθύνεται από την CD Projekt Red και πουλά παιχνίδια χωρίς DRM - κάτι που σημαίνει ότι αν αγοράσετε ένα παιχνίδι, είναι δικό σας για πάντα. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα αντίγραφα και εγκαταστάσεις παιχνιδιών που έχετε στην ιδιοκτησία σας.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Το παιχνίδι είναι μία αναδρομή στη δεκαετία των '80s. Ο Δημιουργός, μια ιδιοφυΐα της εποχής, δημιουργεί μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που ονομάζεται Narita One με τον ναυαρχίδα της να είναι ένα παιχνίδι που ονομάζεται Narita Boy.

Το Narita Boy γίνεται τρομερή επιτυχία! Αντίγραφα του "φεύγουν" από τα ράφια σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε λίγες εβδομάδες το Narita Boy είναι το βιντεοπαιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, το οποίο έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς για τη φαντασία του που κρατά το Techno-sword και οδηγεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Εν τω μεταξύ, μέσα στον δυαδικό κώδικα, το ψηφιακό βασίλειο συνδέεται με την πραγματικότητα. Επέστρεψε και διέγραψε τις αναμνήσεις του Δημιουργού. Το πρόγραμμα επόπτη, η Motherboard και οι πράκτορές της έχουν ενεργοποιήσει το πρωτόκολλο Narita Boy.

Οι Επιβήτορες έρχονται και το Ψηφιακό Βασίλειο χρειάζεται επειγόντως έναν ήρωα.

Related Posts