Αυτά είναι τα 2 δωρέαν παιχνίδια του Epic Games Store για τις 22 Σεπτεμβρίου

Αυτά είναι τα 2 δωρέαν παιχνίδια του Epic Games Store για τις 22 Σεπτεμβρίου
20/09/2022

Το Epic Games Store δίνει δύο παιχνίδια που θα είναι δωρεάν από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Epic Games Store αποκάλυψε τα δύο δωρεάν παιχνίδια που οι χρήστες του θα μπορούν να προσθέσουν στις συλλογές τους στις 22 Σεπτεμβρίου. Η Epic Games προσφέρει δωρεάν παιχνίδια μέσω του Epic Games Store σε εβδομαδιαία βάση, μια από τις βασικές στρατηγικές που χρησιμοποιεί η εταιρία με στόχο να πάρει τους gamers μακριά από το Steam της Valve.

Οι προσφορές δωρεάν παιχνιδιών του Epic Games Store ανανεώνονται κάθε Πέμπτη στις 10 π.μ., επομένως οι χρήστες θα έχουν δύο ακόμη παιχνίδια για να διεκδικήσουν αυτήν τη στιγμή, ενώ μπορούν να γνωρίζουν τι αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Τα τρέχοντα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store από τις 22 Σεπτεμβρίου θα είναι το ARK: Survival Evolved και το Gloomhaven και είναι ασφαλές να πούμε ότι το ARK: Survival Evolved και το Gloomhaven είναι δύο πολύ καλές επιλογές της Epic.

Το ARK: Survival Evolved είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπου καλούνται να επιβιώσουν σε έναν εχθρικό κόσμο που κατοικείται από δεινόσαυρους και τέρατα. Σε σύγκριση με κάποια άλλα παιχνίδια επιβίωσης που κυκλοφορούν, το ARK έχει δείξει μακροζωία, αναπτύσσοντας μια ειδική βάση θαυμαστών, οι οποίοι χτίζουν βάσεις και πολεμούν ή/και δαμάζουν δεινόσαυρους. Τώρα, οι χρήστες του Epic Games Store που δεν έχουν παίξει ακόμα το ARK μπορούν να δουν περί τίνος πρόκειται και μάλιστα, δωρεάν.

Το Gloomhaven, εν τω μεταξύ, είναι η έκδοση βιντεοπαιχνιδιών του ομώνυμου επιτραπέζιου παιχνιδιού. Προσφέροντας σόλο και online επιλογές co-op, το Gloomhaven κέρδισε κυρίως θετικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε PC το 2021. Μια έκδοση για κονσόλες πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023 κάποια στιγμή, αλλά οι χρήστες του Epic Games Store θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι δωρεάν από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Μόλις το ARK: Survival Evolved και το Gloomhaven γίνουν προσβάσιμα στις 22 Σεπτεμβρίου, θα αποκαλυφθεί το επόμενο σετ δωρεάν παιχνιδιών. Οι χρήστες του Epic Games Store μπορούν να αναμένουν ότι τα δωρεάν παιχνίδια θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του 2022, επομένως θα πρέπει να υπάρχουν πολλοί περισσότεροι δωρεάν τίτλοι για να διεκδικήσουν οι gamers.

Related Posts