Δωρεάν το Mafia [PC/Steam]

Δωρεάν το Mafia [PC/Steam]
01/09/2022

Για να γιορταστεί η 20η επέτειος του franchise του Mafia, ο αρχικός τίτλος Mafia θα είναι δωρεάν στο Steam από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Μόλις πάρετε την προσφορά, το παιχνίδι θα είναι δικό σας για πάντα, οπότε καλό είναι να το προλάβετε.

Το κλασικό shooter τρίτου προσώπου κυκλοφόρησε το 2002, φέρνοντας μια δυνατή περιπέτεια με συμμορίες σε κονσόλες και PC. Θα μπείτε στη θέση του οδηγού ταξί Τόμι Άντζελο καθώς θα παρασυρθεί στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, αφού πριν καλά καλά το καταλάβει, θα αποφεύγει τους αστυνομικούς, θα συμμετέχει σε πυροβολισμούς και θα εξερευνά την τεράστια πόλη του Lost Heaven καθώς θα γίνεται όλο και πιο μπλεγμένος σε αυτή την εγκληματική αυτοκρατορία.

Μαζί με την προσφορά, η Hangar 13 αποκάλυψε ότι εργάζεται επάνω σε έναν νέο τίτλο του κόσμου του Mafia, χωρίς να δωσει περισσότερες πληροφορίες.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σε ένα ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Mafia", δήλωσε ο Roman Hladik, Γενικός Διευθυντής της Hangar 13. "Ενώ είναι μερικά χρόνια μακριά και δεν μπορούμε να μοιραστούμε τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να εργάζομαστε σε αυτό το αγαπημένο franchise και να διασκεδάζω τους παίκτες μας με νέες ιστορίες».

Το κακό με αυτά τα παιχνίδια, παρότι έγραψαν ιστορία στον κόσμο του gaming, είναι ότι η νέα γενιά δεν πρόκειται να καθίσει να ασχοληθεί μαζί τους, κυρίως λόγω των γραφικών τους. Έτσι, αν θέλετε να παίξετε το Mafia με μοντέρνα γραφικά, ρίξτε μία ματιά στο Mafia: Definitive Edition.

Related Posts