Δωρεάν το Mafia [PC/Steam]

Posted on in Free Stuff by Gearloose

Για να γιορταστεί η 20η επέτειος του franchise του Mafia, ο αρχικός τίτλος Mafia θα είναι δωρεάν στο Steam από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Μόλις πάρετε την προσφορά, το παιχνίδι θα είναι δικό σας για πάντα, οπότε καλό είναι να το προλάβετε.

Το κλασικό shooter τρίτου προσώπου κυκλοφόρησε το 2002, φέρνοντας μια δυνατή περιπέτεια με συμμορίες σε κονσόλες και PC. Θα μπείτε στη θέση του οδηγού ταξί Τόμι Άντζελο καθώς θα παρασυρθεί στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, αφού πριν καλά καλά το καταλάβει, θα αποφεύγει τους αστυνομικούς, θα συμμετέχει σε πυροβολισμούς και θα εξερευνά την τεράστια πόλη του Lost Heaven καθώς θα γίνεται όλο και πιο μπλεγμένος σε αυτή την εγκληματική αυτοκρατορία.

Μαζί με την προσφορά, η Hangar 13 αποκάλυψε ότι εργάζεται επάνω σε έναν νέο τίτλο του κόσμου του Mafia, χωρίς να δωσει περισσότερες πληροφορίες.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σε ένα ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Mafia", δήλωσε ο Roman Hladik, Γενικός Διευθυντής της Hangar 13. "Ενώ είναι μερικά χρόνια μακριά και δεν μπορούμε να μοιραστούμε τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να εργάζομαστε σε αυτό το αγαπημένο franchise και να διασκεδάζω τους παίκτες μας με νέες ιστορίες».

Το κακό με αυτά τα παιχνίδια, παρότι έγραψαν ιστορία στον κόσμο του gaming, είναι ότι η νέα γενιά δεν πρόκειται να καθίσει να ασχοληθεί μαζί τους, κυρίως λόγω των γραφικών τους. Έτσι, αν θέλετε να παίξετε το Mafia με μοντέρνα γραφικά, ρίξτε μία ματιά στο Mafia: Definitive Edition.

You might also like

Το What's up δίνει 1GB δώρο για 1 εβδομάδα

Η Cosmote μοιράζει MBs στους what's up συνδρομητές της, με τους εξής 4 τρόπους.

  • by Gearloose

Το Epic Games Store γιορτάζει τα Χριστούγεννα με 15 δωρεάν παιχνίδια

  • by Gearloose

Δωρεάν το "Oddworld: New 'n' Tasty" από το Epic Store

Το Epic Store δίνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι δώρο, το "Oddworld: New 'n' Tasty".

  • by Gearloose

Πως να αποκτήσετε 2GB δωρεάν στο Google Drive

Αν ψάχνετε περισσότερο χώρο για τα δεδομένα σας, μπορείτε να κερδίσετε 2GB επιπλέον χώρο δωρεάν στο Google Drive, μόνο για σήμερα.

  • by Gearloose

Το GOG δίνει δωρεάν το Dink Smallwood HD

Το GOG δίνει εντελώς δωρεάν το Dink Smallwood HD.

  • by Gearloose

Το PC Game Spirit of the North είναι δωρεάν στην Epic Games

Ένα άλλο υπέροχο indie παιχνίδι είναι δωρεάν για λήψη χάρη στην Epic Games!

  • by Gearloose

Δωρεάν 20GB τον μηνά από το Windscribe [VPN]

Η Windscribe είναι μια υπηρεσία VPN, η οποία αποκρυπτογραφεί την κίνηση σου στο διαδίκτυο, μπλοκάρει τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις και σου επιτρέπει να δεις streamign υλικό από περιοχές που δεν επιτρέπονταν κανονικά (πχ Αμερική).

  • by Gearloose