Δωρεάν από την Ubisoft το "Tom Clancy's Splinter Cell" (Standard Edition - PC)

Εξώφυλλο του παιχνιδιού Tom Clancy’s Splinter Cell για PC
18/11/2022

Η Ubisoft "γιορτάζει" τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία αυτού του καταπληκτικού παιχνιδιού και τον δίνει εντελώς δωρεάν.

Έτσι, αν θέλετε να καταχωρήσετε στον λογαριασμό σας το Tom Clancy's Splinter Cell (Standard Edition - PC), δεν έχετε παρά να πάτε στον επίσημο ιστότοπο της Ubisoft και να το πάρετε εντελώς δωρεάν μέχρι τις 30/11/2022.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Το Tom Clancy's Splinter Cell, είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και από τα πρώτα που προσέφεραν την τεχνική stealth. Πρόκειται για ένα stealth παιχνίδι δράσης περιπέτειας που κυκλοφόρησε το 2002 στο Xbox και το 2003 σε PC, PS2, GameCube, GameBoy Advance, Mobile Phone, N-Gage, το 2004 σε Mac OS X και το 2011 σε PS3.

Πληροφορίες παιχνιδιού

Το Tom Clancy's Splinter Cell είναι ένα stealth βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Ubisoft Montreal και βασίζεται στην Unreal Engine 2. Είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς Splinter Cell. Εγκρίθηκε αλλά δεν δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Tom Clancy, ακολουθεί τις δραστηριότητες του πράκτορα της NSA Black Ops, Sam Fisher. Τον χαρακτήρα του Fisher υποδύεται ο ηθοποιός Michael Ironside. Ο διοικητής του, Irving Lambert, έχει τη φωνή του ηθοποιού Don Jordan.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για Xbox, Microsoft Windows, PlayStation 2, GameCube και Mac OS X. Οι 2D εκδόσεις του παιχνιδιού κυκλοφόρησαν για το Game Boy Advance και το N-Gage (το τελευταίο ως Tom Clancy's Splinter Cell: Team Stealth Action), καθώς και την έκδοση για κινητά τηλέφωνα που αναπτύχθηκε από την Gameloft. Μια έκδοση με "υψηλής ευκρίνειας" γραφικά του Tom Clancy's Splinter Cell κυκλοφόρησε στο PlayStation 3 τον Σεπτέμβριο του 2011. Η επιτυχία της σειράς παιχνιδιών δημιούργησε μια σειρά από μυθιστορήματα που γράφτηκαν με το ψευδώνυμο David Michaels.

Δείτε το παιχνίδι στο παρακάτω video.

Related Posts