Έρχονται οι κλασσικοί τίτλοι Metal Gear Solid, Castlevania και Contra στο PC

Έρχονται οι κλασσικοί τίτλοι Metal Gear Solid, Castlevania και Contra στο PC
25/09/2020

Η Konami φαίνεται να είναι έτοιμη να φέρει στο PC συλλογές με αγαπημένα παιχνίδια παλαιότερων εποχών, σύμφωνα τουλάχιστον με την ιστοσελίδα Gematsu.

Συγκεκριμένα, αρκετές σειρές της Konami βρέθηκαν στην επιτροπή Digital Game Rating της Ταϊβάν και όπως όλα δείχνουν, οι σειρές Metal Gear Solid, Castlevania και Contra επιστρέφουν.

Η ιστοσελίδα έχει ξεχωριστά τα Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2: Substance, τα οποία φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν μεμονωμένα. Από την άλλη, ανέβηκε και το Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra, το οποίο πρόκειται για μία συλλογή με τα Calstevania, Castlevania II Simon’s Quest, Castlevania III Dracula’s Curse, Contra και Super 2 (Contra C ή Gryzor).

Τα παραπάνω παιχνίδια, αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε PC, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε ημερομηνία και τιμή. Επίσης, πρόκειται για τις αρχικές εκδόσεις των παιχνιδιών και όχι για remakes, κάτι που φαίνεται και από τα παραπάνω screenshots που υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Βέβαια μιλάμε για τίτλους περίπου 20 ετών και ελπίζουμε να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις στον τομέα των γραφικών.

Related Posts