Η έκδοση 22621.754 των Windows 11 κάνει τη χρήση της μπάρας εργασιών ευκολότερη

Η έκδοση 22621.754 των Windows 11 κάνει τη χρήση της μπάρας εργασιών ευκολότερη
22/10/2022

Η έκδοση 22621.754 των Windows 11 είναι πλέον διαθέσιμη στους Insiders, με βελτιώσεις στη μπάρα εργασιών και στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Η Microsoft κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση για τους Windows Insiders, ειδικά όσους τρέχουν τα Windows 11 έκδοση 22H2. Η έκδοση 22621.754 των Windows 11 κυκλοφορεί ήδη και φέρνει αρκετές βελτιώσεις που ήταν διαθέσιμες σε διαφορετικά κανάλια του προγράμματος Insider στο παρελθόν.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές σε αυτήν την έκδοση, ωστόσο, είναι αυτή που η Microsoft έχει αναφέρει αρκετές φορές. Η εταιρεία έκανε μια αλλαγή στη γραμμή εργασιών, η οποία προσθέτει τη Διαχείριση εργασιών ξανά στο μενού της γραμμής εργασιών, ώστε να μπορείτε να έχετε ξανά γρήγορη πρόσβαση σε αυτήν. Η αλλαγή αυτή κυκλοφορεί σταδιακά, επομένως δεν θα τη δουν όλοι αμέσως.

Μια άλλη αλλαγή με την έκδοση 22621.754 των Windows 11 είναι μια βελτίωση στη διαχείριση λογαριασμού Microsoft στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Πριν, μπορούσατε ήδη να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας στο Microsoft 365 από την ενότητα Λογαριασμοί, αλλά τώρα, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε πράγματα όπως η αυτόνομη συνδρομή σας στο OneDrive.

Υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να παρατηρήσετε επίσης. Σε μια προσπάθεια να κάνει την εμπειρία αναζήτησης πιο εύκολη, η Microsoft πραγματοποιεί ορισμένες οπτικές αλλαγές στο εικονίδιο Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών. Η εταιρεία δεν έχει πει ποιες είναι αυτές οι αλλαγές, αλλά μερικά σχέδια δοκιμάστηκαν πριν από λίγο καιρό με τους Windows Insiders, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης του κουμπιού με μια μικρή γραμμή αναζήτησης.

Όσον αφορά το απόρρητο, η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα φόρμα συναίνεσης για χρήστες που έχουν ρυθμίσει τις συσκευές τους να χρησιμοποιούν το Windows Hello. Τώρα έχετε την επιλογή να διατηρήσετε τα βιομετρικά δεδομένα αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή να τα διαγράψετε εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το πρόσωπο ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να συνδεθείτε για περισσότερο από ένα χρόνο. Η πλήρης λίστα αλλαγών είναι πολύ εκτενής και περιλαμβάνει επίσης πολλές διορθώσεις. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη λίστα στην επίσημη ανάρτηση της εταιρίας, αν σας ενδιαφέρει.

Εάν είστε Windows Insider, μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να ελέγξετε για ενημερώσεις εάν θέλετε να λάβετε το build 22621.754 των Windows 11. Η ενημέρωση μπορεί να εγκατασταθεί και αυτόματα, εάν δεν το κάνετε μόνοι σας.

Πηγή: Microsoft