Η Konami επαναφέρει δεκάδες παλιά παιχνίδια

Η Konami επαναφέρει δεκάδες παλιά παιχνίδια
27/08/2022

Ως εκδότης, η Konami έχει κάνει πολλά βήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά όταν πρόκειται για εκδόσεις μεγάλου προϋπολογισμού.

Ενώ ο αριθμός των νέων παιχνιδιών που δημιουργούνται παραμένει -προς το παρών τουλάχιστον- μικρός, ο εκδότης συνέχισε να κάνει τις κινήσεις του πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας – η τελευταία κίνηση της μάλιστα θα επαναφέρει δεκάδες παλιά παιχνίδια της προς πώληση.

Η Konami κατέχει μερικά από τα πιο εμβληματικά franchise στο gaming, από το Metal Gear Solid, το Castlevania μέχρι το Pac-Man και πολλά άλλα. Ο εκδότης είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι τα παιχνίδια Metal Gear Solid – τα οποία διαγράφηκαν και δεν ήταν διαθέσιμα για αγορά – θα επέστρεφαν στις ψηφιακές βιτρίνες κάποια στιγμή στο μέλλον .

Τώρα, ο εκδότης ανακοίνωσε ότι μια ολόκληρη σειρά άλλων παιχνιδιών πρόκειται επίσης να επιστραφούν, με το επίσημο κατάστημα της Konami να πηγαίνει τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram λέγοντας :

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΝ ΤΗΣ KONAMI! Για πρώτη φορά, όλα τα κλασικά παιχνίδια που αγαπάτε και τα νέα παιχνίδια που περιμένετε έρχονται στο Επίσημο #Konami Shop ως Ψηφιακές Λήψεις Steam! 23 Παιχνίδια. 18 DLC. Είσαι έτοιμος να παίξεις?"

Στη συνέχεια, ακολούθησαν διάφορα hashtags, δίνοντας στους φαν μια υπόδειξη για μερικά από τα παλαιότερα franchise που ενδέχεται να επιστρέψουν, συγκεκριμένα: Castlevania, Silent Hill, Bomberman, GetsuFumaDen, Metal Gear και Teenage Mutant Ninja Turtles.

Η Konami σιγά-σιγά αλλά σταθερά επανέρχεται στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τελευταία της κίνηση θα ακολουθηθεί τελικά από μια ολόκληρη σειρά από ολοκαίνουργια παιχνίδια. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Related Posts