Το "The Last of Us" θα τρέχει και στο Steam Deck

Το "The Last of Us" θα τρέχει και στο Steam Deck
13/12/2022

Το Steam Deck είναι η χαρά των gamers, γιατί σου επιτρέπει να τρέχεις κορυφαίους τίτλους που κυκλοφορούν για PC και μάλιστα, όπου θέλεις.

Τα νέα προέρχονται απευθείας από τον δημιουργό του The Last of Us (και συν-πρόεδρο του Naughty Dog) Neil Druckmann στο Twitter. Απαντώντας σε έναν θαυμαστή που ρώτησε για τη συμβατότητα του Deck του παιχνιδιού, ο Druckmann απάντησε ότι "οι πρωταγωνιστές του TLoU Ellie και Joel θα τιμήσουν το Steam Deck… μην ανησυχείτε!"

Αν σας αρέσει το παιχνίδι και έχετε το Steam Deck, μείνετε ήσυχοι, λοιπόν, θα μπορέσετε να το απολαύσετε στο φορητό της Steam. Φυσικά, ο Druckmann δεν λέει πόσο καλά θα τρέξει, οπότε μπορεί να μειώσετε τον ρυθμό καρέ ή την ποιότητα για να το κάνετε να τρέχει καλά, αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακό ότι ένας τέτοιος τίτλος θα μπορεί να τρέξει σε φορητή συσκευή και είναι απόδειξη των ικανοτήτων του.

Εδώ να πούμε ότι δεν είναι το μοναδικό αποκλειστικό παιχνίδι από το στρατόπεδο του PlayStation που έρχεται και στο "αντίπαλο" στρατόπεδο του PC. Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι το Roguelike shooter Returnal θα κυκλοφορήσει στον υπολογιστή στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, αυτό δεν έχει ακόμη σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας: Προς το παρόν αναφέρεται ως ένα απλό "Coming soon" στο Steam, αλλά είναι πιθανό να τρέχει και στο Deck όταν και όποτε κυκλοφορήσει.