Το Legacy of Kain: Soul Reaver παίρνει ένα AI-enhanced HD Remaster Mod

Το Legacy of Kain: Soul Reaver παίρνει ένα AI-enhanced HD Remaster Mod
30/08/2020

Το Legacy of Kain: Soul Reaver είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια του PSOne. Και σαν φαν του παιχνιδιού, με ικανοποίησε ιδιαίτερα η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του HD Remaster Mod για το παιχνίδι.

Ο RainaAudron κυκλοφόρησε ένα AI-enhanced HD remaster mod για τον κλασικό παιχνίδι Legacy of Kain: Soul Reaver.

Το mod αυτό βελτιώνει σημαντικά τα textures του παιχνιδιού. Ωστόσο, το mod αυτό είναι για την έκδοση για το Dreamcast της Sega. Ωστόσοι, οι PC gamers θα μπορούμε να το τρέξουμε μέσο ενός εξομοιωτή για το Dreamcast.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του Mod, η έκδοση για Dreamcast επιλέχτηκε γιατί είναι ανώτερη ποιοτικά και από την έκδοση για PC του παιχνιδιού.

Dreamcast version has higher polygon versions of Raziel Kain and enemies but its textures are more pixelated than PC or even Playstation in some cases. In addition to that, the new Raziel’s and Kain’s faces were not something I was a fan of either. However, it offered 60fps and a dynamic soundtrack, something which the former is missing on Playstation and latter on PC.

Για τους χρήστες των PC λοιπόν, που θέλουν να απολαύσουν αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι, ο RainaAudron συνιστά τον Flycast emulator για το Dreamcast. Το παιχνίδι μπορεί επίσης να τρέξει σε ανάλυση 4K, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα των textures.

Legacy of Kain: Soul Reaver
Legacy of Kain: Soul Reaver 2

Related Posts