Η Meta αναγκάζει τους υπαλλήλους της να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Horizon Worlds

Η Meta αναγκάζει τους υπαλλήλους της να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Horizon Worlds
09/10/2022

Πρέπει να είναι υπερβολικά ήσυχα στον κόσμο του Horizon Worlds.

Φαίνεται ότι η Meta αντιμετωπίζει προβλήματα με το να πείσει ακόμη και τους δικούς της υπαλλήλους να φορέσουν ένα από τα συστήματα εικονικής πραγματικότητας και να χρησιμοποιήσουν την κύρια εφαρμογή μετασύνδεσής της εταιρίας, το Horizon Worlds. Τόσο πολύ που ένα εσωτερικό σημείωμα λέει ότι η εταιρεία θα «καθιστά υπεύθυνους τους διαχειριστές» για τις ομάδες τους που το χρησιμοποιούν.

Αυτό μου θύμισε κάπως το Plus της Google όπου μόνο οι υπάλληλοι της το χρησιμοποιούσαν.

Το Horizon Worlds είναι ένα δωρεάν περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας που αποτελεί την κύρια πλατφόρμα metaverse της εταιρείας. Σύμφωνα με την Meta, πρόκειται για "μια κοινωνική εμπειρία όπου μπορείτε να εξερευνήσετε, να παίξετε και να δημιουργήσετε με άλλους σε VR".

Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μέσω των συσκευών VR Oculus Rift S και Meta Quest 2 της εταιρείας και στις επερχόμενες συσκευές Meta Quest Pro VR/AR.

Μέρος του οράματος της Meta για το Horizon Worlds είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις καθώς και από καταναλωτές, αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ακόμη και το προσωπικό της εταιρείας δυσκολεύεται να βρει έναν λόγο για να το κάνει.

Related Posts