Το νέο DLC του Resident Evil Village θα «ολοκληρώσει» την οικογενειακή ιστορία του Winters

Το νέο DLC του Resident Evil Village θα «ολοκληρώσει» την οικογενειακή ιστορία του Winters
20/09/2022

Η Capcom αποκάλυψε ότι το επερχόμενο DLC Shadows of Rose του Resident Evil Village θα αποτελέσει την τελική πράξη στην οικογενειακή ιστορία του Γουίντερς.

Μιλώντας στο IGN, ο διευθυντής του RE Village, Kento Kinoshita, είπε ότι η Capcom «δημιουργούσε» το νέο DLC ειδικά «για να ολοκληρώσει το saga της οικογένειας Γουίντερς».

Η κύρια σειρά έχει επικεντρωθεί στις δοκιμασίες της οικογένειας Winters από το Resident Evil 7, το οποίο είδε τον πρωταγωνιστή Ίθαν Γουίντερς να ψάχνει για την εξαφανισμένη κοπέλα του Mia στην βαλτώδη κόλπο της Λουιζιάνα. Το RE Village συνέχισε την ιστορία της οικογένειας στην Ανατολική Ευρώπη, με τον Ίθαν να ακολουθεί τα ίχνη της νεογέννητης κόρης του Rose, η οποία απάγεται κατά τη διάρκεια της εισαγωγής του παιχνιδιού.

Η ιστορία του Shadows of Rose, που αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου Winters' Expansion, διαδραματίζεται δεκαετίες μετά τα γεγονότα του RE Village, που περιστρέφεται γύρω από ένα ενήλικο ονόματι Rose. Πιθανώς, το Resident Evil 9 (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το επόμενο παιχνίδι) είτε θα εισαγάγει νέους χαρακτήρες είτε θα επιστρέψει στην ιστορία ενώς από τα πιο γνωστά πρόσωπα της σειράς.

Παράλληλα με τη νέα ιστορία του DLC, ο Kinoshita συζήτησε επίσης τη σχεδιαζόμενη λειτουργία τρίτου προσώπου του DLC, δηλώνοντας ότι η Capcom ήθελε να κάνει κάτι "τόσο καλό ή καλύτερο" από την προοπτική τρίτου προσώπου στις πρόσφατες διασκευές των RE 2 και 3.

"Σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, το Resident Evil Village έχει μια εξαιρετικά μεγαλύτερη ποικιλία ενεργειών παικτών. Μπορείτε να φρουρείτε, μπορείτε να κινηθείτε ενώ σκύβετε και υπάρχουν πολλά αντικείμενα εξέτασης. Κάναμε διεξοδικές προσαρμογές για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα μοναδικά τα κινούμενα σχέδια θα φαίνονται εντελώς συνδεδεμένα."

Το DLC Shadows of Rose θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Εάν μια νέα ιστορία και μια λειτουργία τρίτου προσώπου δεν αρκούν για να τραβήξουν την προσοχή σας, ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι προσθέτει επίσης ένα playable mode με την Lady Dimitrescu στη λειτουργία Mercenaries του παιχνιδιού.

Related Posts