Το Silent Hill 2 θα φτάσει τον υπολογιστή σας στα όριά του

Το Silent Hill 2 θα φτάσει τον υπολογιστή σας στα όριά του
22/10/2022

Η Konami αποκάλυψε τις απαιτήσεις συστήματος για το πρόσφατα ανακοινωθέν Silent Hill 2 Remake και αν θελήσετε να το δείτε να τρέχει στα "τέρματα", θα χρειαστείτε και ένα πολύ δυνατό μηχάνημα.

Όπως αναφέρθηκε από το PC Gamer, η σελίδα του Silent Hill 2 Remake στο Steam αποκάλυψε τις προτεινόμενες προδιαγραφές συστήματος που απαιτείτε για να το παίξετε ικανοποιητικά και απαιτεί κάρτα γραφικών GeForce RTX 2080 ή AMD Radeon 6800XT, καθώς και Intel Core i7-8700K ή AMD Ryzen 5 3600X .

Αυτές οι κάρτες γραφικών, που ήταν high-end το 2018 και παραμένουν ακόμη και σήμερα δυνατές επιλογές, εξακολουθούν να μην τρέχουν το παιχνίδι στα καλύτερά του. Οι συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος θα προσφέρουν γραφικά μέσης ποιότητας στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή γραφικά υψηλής ποιότητας στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η Konami δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει ποιες προδιαγραφές θα απαιτούνται για να τρέξει το παιχνίδι στα 60fps με υψηλές ρυθμίσεις, αλλά δεδομένων των απαιτήσεων για μόλις 30fps, πιθανότατα θα είναι αρκετά απαιτητικό.

Μαζί με τις προτεινόμενες προδιαγραφές, κοινοποιήθηκε και η... άλλη άκρη του νομίσματος. Οι ελάχιστες απαιτήσεις του Silent Hill 2 - οι οποίες "πρέπει" να επιτρέπουν χαμηλή ή μεσαία ποιότητα στα 1080p και 30fps - απαιτούν μια κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 5700 ή GeForce GTX 1080, παράλληλα με επεξεργαστή Intel Core i5-8400 ή AMD Ryzen 3 Ryzen 3 GBor 330.

Το Silent Hill 2 Remake ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Silent Hill Transmission με ένα τρέιλερ τριών λεπτών που παρουσίαζε το 21χρονο παιχνίδι που αναδημιουργήθηκε στην Unreal Engine 5. Έρχεται επίσης στο PlayStation 5, όπου η Konami έχει υποσχεθεί παιχνίδι χωρίς φόρτωση οθονών (αυτό το διαβάζω από την εποχή του PS3 btw), αν και αυτό πιθανότατα θα έχει να κάνει με την δύναμη του υπολογιστή και ίσως να είναι και ο λόγος για τις ιδιαίτερα απαιτητικές απαιτήσεις συστήματος.

Το πρωτότυπο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια τρόμου όλων των εποχών και οι φήμες για ένα ριμέικ κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Η Konami αναζωπύρωσε τις φήμες όταν ανανέωσε το εμπορικό σήμα Silent Hill τον Μάρτιο και οι εικόνες που διέρρευσαν από το παιχνίδι εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τον Μάιο προτού διαγραφούν σχεδόν άμεσα.

Related Posts