Ο σκηνοθέτης Ridley Scott γύρισε μια ταινία δράσης εξ ολοκλήρου στο Galaxy S23 Ultra

An image showing a pro camera
17/02/2023

Αν και έχουμε να κάνουμε με μία, εντυπωσιακή μεν, διαφημιστική δε, κίνηση από τη Samsung, ωστόσο τέτοια νέα μόνο χαρά μπορούν να δώσουν στους απανταχού ερασιτέχνες σκηνοθέτες.

Η Samsung στρατολόγησε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ridley Scott, για να γυρίσει μια ταινία δράσης χρησιμοποιώντας μόνο τη ναυαρχίδα των smartphone της, Galaxy S23 Ultra.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία που κατασκευάζει smartphones χρησιμοποιεί διάσημους σκηνοθέτες και κινηματογραφιστές για την εμπορία των προϊόντων της. Όπως θυμάστε, πριν από μερικά χρόνια ο Emmanuel Lubezki είχε γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους στο iPhone 13 Pro κάτι που έκανε και η βραβευμένη σκηνοθέτιδα Kathryn Ann Bigelow.

Τώρα λοιπόν είναι η σειρά της Samsung, κάλεσε τον κορυφαίο σκηνοθέτη δράσης Ridley Scott, όπου μαζί με το Flavio Labiano, να δημιουργήσουν μια ταινία δράσης μικρού μήκους εξ ολοκλήρου στο Galaxy S23 Ultra.

Το Galaxy S23 Ultra για την ταινία "Behold" από τον σκηνοθέτη Ridley Scott.
Το Galaxy S23 Ultra για την ταινία "Behold" από τον σκηνοθέτη Ridley Scott. Εικόνα από: Samsung

Ταινία στο Galaxy S23 Ultra;

Η αλήθεια είναι ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra έχει πολλές δυνατότητες. Εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο αισθητήρα ISOCELL 200Mp, εντυπωσιακές δυνατότητες HDR και ανάλυση 8K, μεταμορφώνει αυτό το smartphone σε μια ισχυρή βιντεοκάμερα στην τσέπη σας. Μπορεί οι δυνατότητες ενώς τηλεφώνου να είναι στα "χαρτιά" καλές, αλλά τι γίνεται σε πραγματικές συνθήκες;

Έτσι η Samsung αποφάσισε να στρατολογήσει έναν από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες δράσης στον κόσμο, ώστε να δοκιμάσει αυτό το τηλέφωνο σε μια πραγματική παραγωγή. Πράγματι, ο Ridley Scott χρησιμοποίησε το S23 Ultra σε διάφορες σύνθετες λήψεις, τοποθετώντας το σε ειδικά σταντ και γύρισε την ταινία που θα δείτε στο παρακάτω video.