Οι Sony και Honda ίσως να ενσωματώσουν κονσόλες PS5 στα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα

Οι εταιρείες συνεργάζονται σε έναν αντίπαλο της Tesla που εστιάζει στην ψυχαγωγία.

Οι Sony και Honda ίσως να ενσωματώσουν κονσόλες PS5 στα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα
22/11/2022

Μια νέα κοινοπραξία από τη Sony και τη Honda θα μπορούσε να δει τις εταιρίες να κυκλοφορούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα με ενσωματωμένη μία κονσόλα PS5.

Ο επικεφαλής της Sony Honda Mobility, η οποία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο, δήλωσε στους Financial Times ότι σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν μουσική, ταινίες και gaming για την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα βασίζονται σε μια premium εμπειρία ψυχαγωγίας.

«Η Sony διαθέτει περιεχόμενο, υπηρεσίες και τεχνολογίες ψυχαγωγίας που ευχαριστούν τους ανθρώπους. Προσαρμόζουμε αυτά τα στοιχεία στην κινητικότητα και αυτή είναι η δύναμή μας απέναντι στην Tesla», δήλωσε ο πρόεδρος Izumi Kawanishi.

«Η Tesla δεν παρέχει υπηρεσίες περιεχομένου», είπε, προσθέτοντας ότι ήταν «τεχνολογικά δυνατό» να ενσωματωθεί η πλατφόρμα PS5 στα αυτοκίνητά της.


Ποιος ξέρει, ίσως το επόμενο God of War να το παίζετε στο αυτοκίνητο σας, πηγαίνοντας για την δουλειά σας.

Η Sony Honda Mobility σκοπεύει να κυκλοφορήσει το πρώτο της μοντέλο ηλεκτρικού οχήματος στη Βόρεια Αμερική έως το 2025. Επίσης, η κοινοπραξία ελπίζει να κυκλοφορήσει πλήρως αυτόνομα οχήματα.

«Για να απολαύσετε τον χώρο στο αυτοκίνητό σας, πρέπει να έχετε έναν χώρο όπου δεν χρειάζεται να οδηγείτε», είπε ο Kawanishi. «Η λύση για αυτό είναι η αυτόνομη οδήγηση».

Related Posts