Χρήστης του Reddit δημιουργεί τον απόλυτο εξομοιωτή 3DS με ένα Steam Deck

Χρήστης του Reddit δημιουργεί τον απόλυτο εξομοιωτή 3DS με ένα Steam Deck
17/09/2022

Το Steam Deck είναι γνωστό στους φαν των emulators για τις αξιοσημείωτες δυνατότητες emulation που έχει, με τους χρήστες να καταφέρνουν μόλις πρόσφατα να ενεργοποιήσουν τα γυροσκόπια ελέγχου για την εξομοίωση του Wii U.

Δεν προκαλεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι το Steam Deck είναι ουσιαστικά ένας φορητός υπολογιστής, αλλά παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακές οι δυνατότητες του.

Τώρα, ένας χρήστης του Reddit έχει πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο δημιουργώντας αυτό που είναι ουσιαστικά ένα 3DS on steroids. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Steam Deck στο Reddit, ο χρήστης u/rising_tony δείχνει πώς έχει τροποποιήσει ελαφρά το Steam Deck, κάνοντας κλικ σε μια πρόσθετη οθόνη για να επιτρέψει την πλήρως εξομοίωση του 3DS.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο για το The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, η εξομοίωση επιτρέπει την υποστήριξη οθόνης αφής στην κάτω οθόνη καθώς και πλήρη υποστήριξη γυροσκοπίου, χρήσιμο όταν θέλετε να κοιτάξετε γύρω σας ή να στοχεύσετε. Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η εφαρμογή της δεύτερης οθόνης και το πως καταφέρνει να "δέσει" σωστά στο μηχάνημα, χωρίς να δείχνει άσχημη.

Είμαι σίγουρος ότι το Steam Deck τώρα έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του σε τέτοιες εφαρμογές.

Related Posts