Όροι χρήσης

Το Lnxt είναι ένα τεχνολογικό ιστολόγιο (blog), καθώς και μια υπηρεσία αναζήτησης και ευρετηρίασης τιμών για παιχνίδια και υλικό (hardware) για PC. Αναζητεί, συλλέγει, ταξινομεί και δημοσιεύει διαδικτυακές διευθύνσεις (URLs) που παραπέμπουν σε δημόσιες ιστοσελίδες τρίτων οι οποίες πουλάνε αυτά τα προϊόντα. Τη στιγμή που επιλέγετε οποιοδήποτε σύνδεσμο (link) από το ευρετήριο του Lnxt, μεταφέρεστε ή συνδέεστε αυτόματα με τις εν λόγω ιστοσελίδες τρίτων.

Το Lnxt περιέχει παραπομπές (συνδέσμους) σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Η παραπομπή σε συνδέσμους που ανήκουν σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων δεν αποτελεί υιοθέτηση των απόψεων και πράξεων τους ή αποδοχή ή υποστήριξη του περιεχομένου που αυτοί εκφράζουν, δημοσιεύουν ή αναρτούν. Οι τρίτοι − φορείς των διαδικτυακών τόπων υπεύθυνοι κατά το νόμο − φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους ή για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους, όταν ο χρήστης/επισκέπτης του Lnxt μεταβαίνει σε αυτές. Το Lnxt δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τις οποίες ευρετηριάζει ούτε και δύναται ή έχει το δικαίωμα ή την υποχρέωση να γνωρίζει τους όρους με τους οποίους οι εν λόγω ιστοσελίδες τρίτων δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους. Ο χρήστης/επισκέπτης του Lnxt αποδέχεται ότι με την επίσκεψη σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων αποχωρεί από τον παρόν ιστότοπο και υπόκειται στους όρους χρήσης αυτών.

Όλο το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπό μας, οι υπερσυνδεδεμένοι ιστότοποι, οι συσχετισμένες εφαρμογές, το φόρουμ, το ιστολόγιο, οι συγκρίσεις τιμών, οι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πλατφόρμες ("Ιστότοπος") προορίζονται μόνο για γενικές πληροφορίες σας και ορισμένα από αυτά, προέρχονται από τρίτες πηγές. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους σε σχέση με το περιεχόμενό μας, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της ακρίβειας και της ενημέρωσης. Κανένα μέρος του περιεχομένου που παρέχουμε δεν αποτελεί οικονομικές συμβουλές, νομικές συμβουλές ή οποιαδήποτε άλλη μορφή συμβουλής. Οποιαδήποτε χρήση από το περιεχόμενό μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα, να ελέγξετε, να αναλύσετε και να επαληθεύσετε το περιεχόμενό μας πριν βασιστείτε σε αυτά.

Το Lnxt περιέχει επίσης και ενσωματωμένα (embedded) video από το YouTube. Ο χρήστης/επισκέπτης του Lnxt που αναπαράγει τα εν λόγω ενσωματωμένα (embedded) videos κάνει αυτομάτως χρήση των υπηρεσιών του YouTube και για το λόγο αυτό οφείλει να συμμορφώνεται επιπλέον και με τους Όρους Χρήσης του YouTube.

Το Lnxt παρέχει το ευρετήριό του ως έχει και δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τη σωστή και αδιάλλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών τόπων τρίτων τους οποίους ευρετηριάζει. Το Lnxt διατηρεί κάθε δικαίωμα να προσθέσει, αφαιρέσει, ή τροποποιήσει από το ευρετήριό του οποιαδήποτε διαδικτυακή διεύθυνση τρίτου ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση.

Το Lnxt δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει αλλά ούτε και εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που ευρετηριάζει. Η εκμετάλλευσή τους υπόκειται στον αποκλειστικό έλεγχο των ιστοσελίδων αυτών. Το Lnxt είναι μια υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν και συντηρείται από τις διαφημίσεις που προβάλλει στις δικές του ιστοσελίδες και μόνο.

Όλο το περιεχόμενο του Lnxt, συμπεριλαμβανομένου της βάσης δεδομένων του ευρετηρίου, του κώδικα των ιστοσελίδων, των άρθρων και των λογοτύπων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Lnxt και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και διεθνούς δικαίου. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης ή διανομής με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο. Εξαιρείται η προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση του ευρετηρίου.

Οποιαδήποτε χρήση του Lnxt συνεπάγεται την από μέρους σας αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.