Το Netflix θα προσθέσει σύντομα το Ιρλανδικό θρίλερ "Calm With Horses"

Το Netflix θα προσθέσει σύντομα το Ιρλανδικό θρίλερ "Calm With Horses"
24/10/2020

Το Netflix θα προσθέσει σύντομα το Ιρλανδικό θρίλερ με τίτλο "Calm With Horses" και πρωταγωνιστές τους Barry Keoghan, την δύο φορές νικήτρια των βραβείων IFTA Niamh Algar και τον Cosmo Jarvis.

Η ταινία επικεντρώνεται στον πρώην μποξέρ Ντάγκλας «Arm» Armstrong, ο οποίος έχει γίνει εκτελεστής για την οικογένεια Devers που ασχολείται με τα ναρκωτικά - ενώ προσπαθεί επίσης να γίνει καλός πατέρας του αυτιστικού μικρού γιου του.

Πιεσμένος ανάμεσα σε αυτές τις δύο καταστάσεις, οι πεποιθήσεις του δοκιμάζονται όταν του ζητείται να σκοτώσει για πρώτη φορά.

Η ταινία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Nick Rowland, με τους Michael Fassbender και Conor McCaughan να λειτουργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το Calm With Horses γυρίστηκε στις κομητείες Galway και Clare το 2018 και έλαβε πέντε υποψηφιότητες στα Irish Film and Television Awards 2020 - συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας.

Η Niamh Algar πήρε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία, με τον Barry Keoghan να χάνει από τον David Wilmot για το ρόλο του στο "Ordinary Love".

Related Posts