Το Netflix ακύρωσε το "1899"

Σκηνή από την τηλεοπτική σειρά του Netflix, 1899
03/01/2023

Πολύ σαματάς για το τίποτα τελικά.

Το πλοίο του 1899 τελικά βυθίστηκε. Το Netflix ακύρωσε το μυστηριώδες δράμα, σύμφωνα με το TVLine.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δεν θα ανανεωθεί», ανάρτησαν τη Δευτέρα στον λογαριασμό του Odar στο Instagram οι συν-παρουσιαστές Baran bo Odar και Jantje Friese, οι οποίοι ήταν επίσης πίσω από το Dark του Netflix. «Θα θέλαμε να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν όπως κάναμε με το Dark. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες». «Αυτή είναι η ζωή. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της υπέροχης περιπέτειας. Σε αγαπάμε.".

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις εταιρίες streaming. Ποιος ο λόγος για τόσο πολύ περιεχόμενο, αν σκοπεύεις να το "μαχαιρώσεις" νωρίς. Πολλές αγαπημένες σειρές έφαγαν "μαχαίρι" από τις εταιρίες streaming. Αν θυμάστε παλιότερα, βγαίνανε σειρές που κράταγαν χρόνια, πχ Supernatural, Lost κλπ. Τώρα που μπορεί μεν να βολεύει το streaming, έχει αλλάξει εντελώς τον χάρτη των τηλεοπτικών σειρών με ακριβές μεν παραγωγές, που δεν μπορούν να βγάλουν ωστόσο τα χρήματα τους και να κόβονται.

1899

Η πολύγλωσση σειρά μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας άρχισε να μεταδίδεται τον Νοέμβριο του 2022. Διαδραματίστηκε το έτος του τίτλου και η σειρά μας μετέφερε στο ατμόπλοιο Cerberus καθώς αυτό διέσχιζε τον Ατλαντικό. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, το Cerberus έπεσε πάνω σε ένα άλλο πλοίο που είχε εξαφανιστεί μερικούς μήνες νωρίτερα. Πολύ περίεργα, φαινομενικά ανεξήγητα φαινόμενα άρχισαν να συμβαίνουν αμέσως μετά. Η πρώτη σεζόν τελείωνε με τρόπο που θα της επέτρεπε να "τραβήξει" το σενάριο για άλλη μια σεζόν τουλάχιστον.

Related Posts