Το Netflix αυξάνει τις τιμές στις συνδρομές του για τους πελάτες του στις ΗΠΑ

Το Netflix αυξάνει τις τιμές στις συνδρομές του για τους πελάτες του στις ΗΠΑ
15/01/2019

Το Netflix είναι ίσως η πιο γνωστή paid streaming υπηρεσία η οποία μάλιστα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα.

Για το 2019 μάλιστα ανακοίνωσε μερικές νέες προσθήκες, όπως ταινίες και σειρές που σίγουρα έχουν ενθουσιάσει τους φαν του είδους. Ωστόσο αυτές οι νέες επενδύσεις του καναλιού δεν έρχονται χωρίς έξτρα χρεώσεις όπως φαίνεται.

Από αυτήν την εβδομάδα έχουν αρχίσει να ισχύουν οι νέες συνδρομές της, οι οποίες θα επηρεάσουν τους νέους συνδρομητές αρχικά, ενώ τους παλιούς συνδρομητές μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Έτσι το στάνταρ πακέτο, το οποίο κόστιζε 10.99$ τον μήνα, πλέον θα αυξηθεί στα 12.99$ τον μήνα. Το premium από 13.99$ θα πάει στα 15.99$
ενώ το βασικό πακέτο από 7.99$ στα 8.99$.

Αν και είχαν ακουστεί και παλιότερα οι αυξήσεις αυτές, πλέον είναι γεγονός και ίσως δεν θα πρέπει να τις δούμε αρνητικά. Το κανάλι προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα του περιεχόμενου του και σίγουρα αυτό έχει κάποιο κόστος.

H εταιρία έχει χρέος αρκετών δις δολλαρίων, ενώ έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και άλλοι παίχτες, πολλοί απο αυτούς να δίνουν δωρεάν περιεχόμενο. Επίσης η μεγάλοι παίχτες όπως το Disney+ σίγουρα θα μειώσουν την πίτα του Netflix στο μέλλον.

Αν μη τι άλλο αναμένουμε να δούμε τι τιμές θα εφαρμόσει η εταιρία στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα.

Related Posts