Το Prime Video χαρίζει κουπόνια στους Βραζιλιάνους για να δουν το "The Lord Of The Rings: The Rings Of Power"

Αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε...

Lord of the rings: Rings of Power Photo
16/11/2022

Το Prime Video "δωροδοκεί" τους Βραζιλιάνους για να παρακολουθήσουν το "The Lord of the Rings: The Rings of Power" με ένα κουπόνι για μια υπηρεσία παράδοσης φαγητού που ονομάζεται iFood.

Ο YouTuber George The Giant Slayer αναφέρει: «Η Amazon χρειάζεται να δωροδοκήσει τους θεατές στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν αυτήν την σειρά».

Στο βίντεο μοιράστηκε μια σειρά από screenshots από τον Βραζιλιάνικο λογαριασμό του Prime Video στο Instagram, όπου προσφέρουν ένα κουπόνι R$30 (~5.5€) στο iFood, τη μεγαλύτερη υπηρεσία παράδοσης φαγητού στη Βραζιλία, με αντάλλαγμα να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του The Rings of Power.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαφήμιση στον λογαριασμό της εταιρίας προτρέπει τους χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία, να δουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς (πιστεύω με την λογική "μην διαβάζετε τα αρνητικά reviews, δείτε το με τα μάτια σας γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει") και έπειτα θα τους δώσουν ένα κουπόνι για να το ανταλλάξουν με φαγητό από την υπηρεσία, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω screenshot.

Screenshot από τον λογαριασμό του Βραζιλιάνικο λογαριασμό του Prime Video στο Instagram.
Πηγή: Prime Video Brazil [Instagram]

Όπως εξηγεί στο video, το "δώρο" έρχεται σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την προβολή του όγδοου και τελευταίου επεισοδίου της 1ης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Τώρα δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι μέρος του προϋπολογισμού του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που λέγεται ότι έχει δαπανήσει η Amazon για αυτήν την σειρά.