Το Prisoners είναι η Νο. 2 ταινία στο Netflix — και όχι άδικα

Στιγμιότυπο από την ταινία Prisoners
13/12/2022

Μία από τις καλύτερες ταινίες της τελευταίας δεκαετίας κυκλοφόρησε στο Netflix και, ενώ μπορεί να είναι σχεδόν 10 ετών, έχει ήδη ξεπεράσει αρκετές από τις τελευταίες πρωτότυπες προσπάθειες του Netflix στα charts με τις περισσότερες προβολές.

Το Prisoners κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 και πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis και Paul Dano, και είναι ο ορισμός του θρίλερ που εννοείται, πρέπει να παρακολουθήσετε. Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες στην πλατφόρμα, το Prisoners έχει σκαρφαλώσει στο Νο. 2 της λίστας με τις περισσότερες προβολές του Netflix μόνο πίσω από το Bullet Train, μια ταινία δράσης του 2022 που παίζει τον Μπραντ Πιτ (και αξίζει επίσης πολύ τον χρόνο σας).

Σχετικά με το Prisoners

Το Prisoners επικεντρώνονται στον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα: Ένα εξαφανισμένο παιδί. Ο Keller Dove (Hugh Jackman) προσπαθεί να βρει στοιχεία για την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης του Anna και της φίλης της. Το μόνο του στοιχείο είναι ένα παλιό τροχόσπιτο που εθεάθη λίγες στιγμές πριν εξαφανιστούν τα δύο κορίτσια.

Ο ντετέκτιβ Loki (Jake Gyllenhaal) ηγείται της έρευνας, αλλά όταν αναγκάζεται να αφήσει ελεύθερο τον ιδιοκτήτη του τροχόσπιτου λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, ο Dover πιστεύει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θεσπίζει ένα σχέδιο απαγωγής του ιδιοκτήτη του τροχόσπιτου με σκοπό να τον βασανίσει ώστε να αποκαλύψει πού βρίσκεται η κόρη του. 

Αυτό το δραματικό θρίλερ με σκηνοθέτη τον Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Dune), θέτει το ερώτημα πόσο μακριά πρέπει να φτάσει ένας γονιός για να σώσει το παιδί του και αν μπορούν να ξεπεραστούν κάποιες ανείπωτες ηθικές γραμμές αν αυτό σημαίνει προστασία ενός αγαπημένου προσώπου.

Το Prisoners είναι μια ταινία που συναρπάζει από την πρώτη στιγμή και πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε.

Related Posts